- En drøm som gikk i oppfyllelse

John Flanagan debuterte med brask og bram for Liverpools førstelag i går kveld. Etter 3-0 seieren over Manchester City tilegnet han debuten til faren Jonathan.

- Min far spilte alderbestemt fotball for klubben, men klarte aldri å ta steget opp. Han er stolt nå. Han var på plass på tribunen, og jeg skal møte ham nå. Denne kampen var for ham, sa 18-åringen til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

Skader på Glen Johnson og Martin Kelly førte til at sjansen bød seg for den unge scouseren. Flanagan fikk ikke vite at han skulle spille før to timer før kampstart.

- Dette er en drøm som gikk i oppfyllelse. Supporterne var fantastiske. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det var strålende.

- To timer før kampstart fikk jeg vite at jeg skulle spille. Vi hadde et møte. Manageren satte opp laget, og jeg var med i startoppstillingen. Jeg var henrykt, forteller tenåringen.

- Kenny ga meg noen råd på forhånd, og fortalte meg at jeg ikke måtte være nervøs. Han sa jeg skulle forsøke å få tak i ballen, gjøre det jeg gjør til vanlig og gjøre ting enkelt. Det var til stor hjelp.

- Jeg var selvsagt nervøs. Min første kamp, mot Manchester City, et storlag. Jeg konsentrerte meg om å gjøre jobben min, og vi fikk en fin seier.

- Det føles storartet. Det var en flott seier, og alle spillerne er glade. Strålende. Det var fantastisk å vinne 3-0 i min første kamp.

Flanagan forteller at han fikk mye hjelp av Jamie Carragher underveis.

- Han var til stor hjelp, snakket med meg hele tiden, og fortalte meg hva jeg skulle gjøre. Det var flott.