- En fantastisk opptreden

Kenny Dalglish er svært godt fornøyd med måten Liverpool gjennomførte kampen på i 3-0-seieren mot Manchester City. Velfortjent seier. Glad for å se Andy Carroll åpne scoringskontoen. Synes 18-årige John Flanagan haded en fremragende debut.

Andy Carroll scoret sitt første og andre mål for Liverpool i 3-0-seieren mot Manchester City. Dirk Kuyt fant også veien til nettmaskene i en kamp de røde dominerte. Alle scoringene kom i første omgang. Duoen var bare to av flere som presterte utmerket for Liverpool. 18-årige John Flanagane hadde en solid debut
 - Det var en fantastisk opptreden. Jeg synes spillerne fullt fortjente tremålsseieren, sa Kenny Dalglish på pressekonferansen etter kampslutt.

- Vi fikk tre mål i første omgang. I andre omgang ville vi sørge for at vi ikke ga dem noe inspirasjon eller oppmuntring.

- Jeg synes andre omgang var en veldig profesjonell opptreden. Spillerne hadde mange muligheter til å score flere enn de tre målene. Det var et stort løft for oss å beseire et lag så godt som Man City med 3-0, og velfortjent også.

- Det er tilfredsstillende for alle at vi scoret tre mål. Vi fortjente virkelig å vinne, og vi spilte god fotball.

- Vi hadde en ung gutt på 18 år som debuterte. Han hadde en fremragende kamp, og vi slapp ikke inn noen mål.

- Jeg synes ikke det er mye i veien med jobben vi gjorde i kveld. Det er stor honnør til spillerne på måten de utførte arbeidet sitt.

Etter at Luis Suarez hadde skutt i stolpen i åpningsminuttene, sendte Andy Carroll Liverpool i ledelsen med et kraftfullt venstrebensskudd. Kuyt økte i det 34. minutt, før Carroll punkterte kampen med en flott heading.
- Det var flott å se den store mannen (Carroll) komme i gang med scoringene. Den første var en fantastisk avslutning. Den andre en god heading. Dirk scoret også et fint mål.

- Dere kan se at desto mer Andy og Luis spiller sammen, jo bedre blir spilleforståelsen. Lille Luis spilte veldig bra i kveld. Han var uheldig som ikke åpnet scoringene for oss da han traff stolpen.

- Vi er henrykt over kveldens opptreden. Jeg synes det gir et flott bilde av hvor bra spillerne gjorde det. Det gir også en flott refleksjon av hvor mye det betyr for dem å få et resultat.

John Flanagan gjorde et meget godt inntrykk i debuten.
- Han visste ikke at han skulle spille før kvart på seks (engelsk tid). Vi ville ikke ha hatt nok billetter hvis vi hadde fortalt at han skulle spille, spøkte Dalglish.

- Familien ville ha overøst klubben med billettforespørsler og det var ingen til salgs, så vi måtte ikke si noe om det.

- Han spilte fantastisk. Han spilte mot Manchester City og landslagsspiller Milner, men det påvirket ham ikke. Han gikk bare ut og spilte. Tidlig i kampen dempet han på brystet og spilte ballen videre, og jeg tror det fikk ham til å finne seg til rette.

- Han lot seg ikke påvirke på noen måte. Det er honnør til ham at han gjorde det så bra som han gjorde.

- Det gjenspeiler det gode arbeidet som har blitt gjort på akademiet det seneste halvannet året.

En journalist antydet at dette ikke var noen god kamp av Manchester City..
- Jeg synes ikke det er enkelt å demme opp for Manchester City. Jeg synes vi jobbet meget hardt for å stoppe dem. Jeg synes dere bør gi spillerne våre honnør for måten de spilte på.

- Vi ville aldri fått dette resultatet dersom våre spillere ikke hadde jobbet så hardt som de gjorde, og de måtte jobbe hardt for å få et resultat mot et fremragende City-lag.

Liverpool ligger nå fem poeng bak Tottenham i kampen om en e-cupplass, men Dalglish ønsker ikke å spekulere om hans lag vil greie å ta seg til Europa.
- Vi fikk vår belønning for seieren. Vi har en ny kamp, en meget vanskelig sådan, på søndag mot Arsenal.

- Vi skal spille kampene, summere opp poengene og se hvor vi havner. Matematisk er det mulig. Om vi faktisk havner der eller ikke, det vet jeg ikke.