- En gjennomsnittlig start

Steve Clarke er forsiktig når han skal analysere Liverpools start på sesongen, men gir den karakteren 7. For tidlig å utpeke tittelfavoritter, men Manchester-lagene har begynt bra.

Liverpool har vunnet fem kamper så langt denne sesongen, men også gått på to tap og spilt én uavgjort.
- Uten å ta for mye av eller være for skuffet er det nok bare en gjennomsnittlig start, uttaler førstelagstrener Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Den ligger nok på syv av ti. Det er noen tilfredsstillende opptredener og noen ikke så tilfredsstillende, men det vil man forvente av en spillergruppe hvor du har gjort så mange utskiftninger og hvor du prøver å få innført noen ting.

Liverpool ligger på 5.plass i Premier League, bak Newcastle, Chelsea, Manchester City og Manchester United. De to Manchester-lagene har fått en luke på de øvrige konkurrentene, men Steve Clarke synes det er for tidlig å snakke om tittelfavoritter.
- Det er opplagt at det er to av lagene å slå. De har begge imponert stort, men jeg husker på dette stadiet forrige sesong at Chelsea startet i fyll fyr.

- Ettersom sesongen går, vil ting forandre seg, omstendighetene endres. Med noen dårlige resultater kan selvtilliten forsvinne. Det er en lang vei å gå, og det er noen lag bak dem som vil tenke at de kan ta dem igjen.