- En ny start

Poulsen håper at Liverpools fremgang under Kenny Dalglish også vil bety en opptur for ham personlig. Han trengte tid på å tilpasse seg spillet i Premier League.

Dansken har nå spilt fra start i de to seneste kampene etter kun å ha vært benyttet i en av de ni foregående kampene i engelsk liga og cup.
- Det har vært hyggelig for meg å starte for førstelaget igjen. Jeg håper dette er en ny start for meg i Liverpool, sier Christian Poulsen til Liverpoolfc.tv.

- Det har vært en vanskelig sesong for alle i klubben når resultatene på starten ikke var så gode, men det har blitt gjort mange forandringer. Forhåpentligvis kan vi komme tilbake og komme så høyt på tabellen som mulig.

- Personlig håper jeg å vise mitt beste nå og vise hva jeg kan gjøre for denne klubben.

Den tidligere Juventus-spilleren begynner å føle seg hjemme på Merseyside nå.
- Jeg kom hit like etter VM. Jeg hadde ikke mye hvile etter det. I tillegg måtte jeg tilvenne meg Premier League, som er helt ulik den italienske serien.

- Jeg trengte tid på å tilpasse meg, men nå føler jeg det bra. Jeg håper å fortsette med å spille bra for laget de kommende månedene.

- Jeg trives med livet i Liverpool. Det er noen meget hyggelige mennesker her. Jeg liker byen, og min familie er lykkelig her.

Liverpools nummer 28 ønsker rekordsigneringene Andy Carroll og Luis Suarez velkommen til klubben etter en dramatisk transferdeadlineday.
- Jeg fulgte hele dramaet på tv. Det var en spennende dag. Jeg tror vi har fått to gode signeringer. Jeg er ganske sikker på at vi får et sterkt angrep med dem to.

- Stemningen rundt klubben er god. Forhåpentligvis kan vi ta den med oss inn i kampene og klatre høyere på tabellen.

Liverpool står med to strake seirer i Premier League. Poulsen håper at de røde tar tre nye poeng mot Stoke i kveld.
- Vi trenger tre seirer på rad fordi vi har mistet mange poeng i løpet av de første fem månedene av sesongen.

- Vi spiller hjemme og det er spesielt viktig å vinne ettersom vi har bortekamp mot Chelsea på søndag.

- De har et meget fysisk lag, men de har gjort det bra denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi spille vår type fotball og komme best ut av det.

Dansken var ubenyttet reserve i Liverpool 0-2-tap på Britannia Stadium i november, og for Poulsen var det første gang han så Rory Delaps lange innkast.
- Jeg hadde hørt om dem, men det var utrolig å se det på nært hold. Han bruker et håndkle til å tørke ballen. Jeg har ikke sett noe lignende før. Det fungerer bra for dem, så de spiller på styrkene sine.