- En svak avgjørelse

José Enrique synes Football League og Premier League tok en dårlig avgjørelse da de satte opp Carling Cup-kvartfinalen 48 timer etter City-kampen, men vil ikke bruke det som unnskyldning. Rykter om at Bellamy er med til London.

Kenny Dalglish har vært veldig provosert av at Carling Cup-kvartfinalen borte mot Chelsea spilles to døgn etter ligakampen mot Manchester City. Også José Enrique synes det var en dårlig avgjørelse, men spiller dersom han blir bedt om det.

- Om manageren sier at jeg skal spille så spiller jeg. Premier League og Football League har ikke gjort noen god avgjørelse. Vi spilte på søndag, og må spille igjen 48 timer etterpå, mens Chelsea spilte på lørdag. Dette er unormalt, og skjer kun i England, sier José Enrique til SkySports.

- Det var ikke bra for oss, fordi vi skal møte Chelsea borte, og der er det tøft å vinne, og normalt er du sliten om du må spille 48 timer etter forrige kamp. Men vi vil ikke bruke det som unnskyldning. Vi kan fortsatt vinne der, og vil prøve å få den seieren.

Laget skal nå være på toget på vei til London, og Craig Bellamy skal i følge meldinger på Twitter være med. Wales-kapteinen var som kjent ikke i stand til å spille etter nyheten om Gary Speed kom i går.