- En vanskelig kamp for oss

Kenny Dalglish forventer en vanskelig kamp mot Braga. Portugiserne har allerede beseiret Arsenal og Celtic på hjemmebane denne sesongen.

Kenny Dalglish forventer en vanskelig kamp mot Braga. Portugiserne har allerede beseiret Arsenal og Celtic på hjemmebane denne sesongen.
- Det er en vanskelig kamp for oss, uttalte Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi har sett Braga på DVD, og vi vet hva vi møter. Vi vet at de hadde en fantastisk sesong i fjor. Denne sesongen har ikke gått så bra som de ville ha håpet. Det betyr imidlertid ikke at det kommer til å bli noe annet enn en vanskelig kamp for oss i morgen.

- De har jobbet hardt for hverandre og er veldig god organisert. Vi vet at dersom vi ikke spiller godt og er konkurransedyktige, så vil vi få problemer.

Portugisiske journalister ville vite hvordan Dalglish har tenkt å sette opp laget og hvilken taktikk han vil benytte.
- Vi skal spille på den måten kampen blir kastet til oss. Hvis vi har ballen, skal vi selvsagt prøve å score. Hvis vi ikke har den, vil vi prøve vårt beste å forhindre baklengsmål.

- Det er veldig vanskelig å score et mål hvis du ikke har ballen. Det betyr imidlertid ikke at sjansen for å score øker med mer ballbesittelse. Det handler alt om hva du gjør med ballen og om vi er kreative med den. Da vil vi ha en bedre mulighet til å score.

- Braga er et veldig godt lag som jobber veldig hardt for hverandre og er godt organisert. Det kommer til å bli en vanskelig kamp, men vi håper at Braga sier det samme om oss.

Liverpool er favoritt av bookmakerne til å at seg videre til kvartfinalen.
- Jeg har aldri tenkt på det. Det er bare to lag som spiller, så jeg antar vi har en 50/50 sjanse, men jeg tror ikke det gjør oss til favoritter.

- Vi har stor respekt for Braga og hva de har oppnådd de seneste par årene, så vi vil behandle dem med den ytterste respekt. Enten vi er favoritter eller ikke, det påvirker ikke vår tilnærming og forpliktelse til å få et resultat.

Lokale journalister var også opptatt av Dalglish syn på Raul Meireles, en spiller som har fått et formoppsving etter at Dalglish tok over managerjobben
- Han er en veldig intelligent fotballspiller. Han har vært en del av Portugals landslag i et par år og kan spille i ulike posisjoner. Han liker å spille fotball, trene og være i Liverpool.

- Han er en enorm ressurs for oss i fotballklubben, på og utenfor banen. Du kan se det i måten han opptrer på. Han gjør det veldig profesjonelt og korrekt.

- For oss er den viktigste delen på banen - og han har spilt veldig bra. Etter at jeg kom inn, har han bidratt svært mye.

Spillerne trente i kveld på Estadio Municipal de Braga.