- En viktig kamp

Martin Skrtel slår fast at Liverpool står overfor en viktig kamp mot Arsenal på Emirates. Slovaken håper at selvtilliten som seieren over Manchester City ga de røde kan bli utslagsgivende.

Liverpool har aldri vunnet på Emirates Stadium, men det håper Skrtel at man kan få rettet på søndag ettermiddag.

- Dette kommer til å bli en stor kamp. En veldig viktig kamp for oss. Vi kjemper for å oppnå en så god tabellplassering som mulig, uttaler midtstopperen til Press Association.

- Vi må jobbe hardt, og vi vil forsøke å repetere prestasjonen vi leverte mot Manchester City. Klarer vi det, kan vi få et godt resultat på Emirates.

- City-kampen var en flott kamp for oss. I dagene etterpå har stemningen vært virkelig god på Melwood. Man kan se smilende ansikter over alt, og det er veldig viktig.

Skrtel var som alle andre imponert over debuten til John Flanagan i kampen mot City.

- Han var strålende. Han er bare 18 år, men ute på banen så han ut som en rutinert spiller. Jeg tror han spilte opp mot sitt beste, og han viste at han kan være en veldig god spiller. Flere unge gutter fra akademiet har allerede fått sjansen på førstelaget, som for eksempel Martin Kelly, Jay Spearing, Flanno og Peter Gulacsi. Disse spillerne er fortsatt unge, men de er en del av førstelagstroppen.

- Vi ser at de er fremtiden til Liverpool FC, og at klubben er på rett vei. Disse spillerne kan ha en stor fremtid i Liverpool.