- Endelig slutt på langballene

Dirk Kuyt forteller om en fullstendig omlegging av stilen, både ute på banen og på treningsfeltet, etter at Kenny Dalglish og Steve Clarke tok over etter Roy Hodgson. Nederlenderen ønsker å bli værende i Liverpool, og håper at en ny spiss kommer inn i dette transfervinduet.

- Vi trenger en kvalitetsforsterkning i angrepet vårt. Bare da kan jeg se at vi skal klatre oppover på tabellen igjen. Vi har ikke nok tyngde og valgmuligheter på topp akkurat nå, uttaler Dirk Kuyt til Mirror.

Kuyt forteller ellers at spillerne elsker treningsmetodene og stilen til Kenny Dalglish og den nye førstelagstreneren, Steve Clarke.

- Det er ikke langt unna den nederlandske stilen. Legge tidlig press på motstanderen når du ikke har ballen, og holde ballen på bakken når du har den. Nå er det slutt på alle disse langballene, sier han.

- Dalglish og Clarke har en visjon. Dersom vi har Torres og Gerrard på laget, vil vi være sterkere enn 80% av våre motstandere, og vi skal legge press på dem på deres egen banehalvdel.

- Kombinasjonen av Dalglish og Clarke er veldig god. Clarke har kommet inn utenfra. Han har den samme rollen hos oss som han hadde under Mourinho i Chelsea tidligere. Under Clarke kjører vi nå helt annerledes treningsøkter. Vi kjører mye posisjonstrening på små flater. Mens Clarke kjører treningsøktene, snakker Dalglish med spillerne og tar stresset bort fra oss.

- Han er en levende legende her. Han har karisma, rutine og selvtilliten som trengs for å skape ro. Han har en utrolig kjemi med fansen. De elsker ham. Jeg kunne ikke tro levenet som var da han gikk ut på banen mot Everton til sin første hjemmekamp. Det var elleve år siden sist han ledet et lag.

- Med Dalglish er atmosfæren i klubben helt endret. Nå akter jeg å bli i klubben. Inter ønsket å hente meg i sommer. Liverpool-styret ga dem en kald skulder. De ønsket ikke at jeg skulle forlate klubben, fordi jeg var en av de fem viktigste spillerne på laget. I mine samtaler med det nye styret føler jeg at de stoler på meg på samme måte. Så jeg ønsker å betale dem tilbake ved å være lojal overfor klubben i disse vanskelige tider.