- Erverve unge spillere er en del av strategien

Billy Hogan, daglig leder i FSM, sier at utleggene på spillerkjøp hittil viser at Liverpools eiere har ønske om å skape et vinnerlag. Erverve unge spillere er en klar del av strategien.

Liverpool hentet Luis Suarez og Andy Carroll for totalt £57M i januar, mens Jordan Henderson ble signert fra Sunderland for £16M i forrige uke.
- Dere ser ønsket om å vinne og viljen til å konkurrere i transfermarkedet, sier Billy Hogan, daglig leder i FSM, til Bloomberg. FSM er den kommersielle avdelingen til FSG.

- Vi forventer å ha ytterligere et par tilvekster i løpet av sommeren.

Liverpool blir også satt i forbindelse med Aston Villas Stewart Downing, Blackpools Charlie Adam og Arsenal-backen Gael Clichy.
- Damien og Kenny har vært tydelige når det gjelder ønske om å hente inn talenter der de kan.

Suarez, Carroll og Henderson er alle under 25 år. Det er et tegn på at klubben foretrekker yngre spillere. Forrige sommer hentet Liverpool Joe Cole, Raul Meireles, Paul Konchesky og Milan Jovanovic som alle er eldre enn de spillerne Fenway Sports Group har kjøpt i år. Metoden gjenspeiler selskapets strategi i Red Sox.
- Når eiergruppen kjøpte Red Sox for ti år siden var noe av fokuset på å utvikle unge spillere og spesielt i vårt rekrutteringssystem.

- Det er til syvende og sist der Red Sox har kunnet konkurrere ved å bringe inn det vi kaller hjemmeproduserte talenter: unge og talentfulle baseballspillere som ble brakt frem i vårt lille ligasystem. Det er absolutt noe som gjelder på tvers av organisasjonene. Vi er hele tiden på utkikk etter unge talenter.

Red Sox hentet hjem World Series i 2004 etter trofétørke på 86 år. I 2007 vant de mesterskapet igjen. FSG er fokusert på å vinne, men ønsker ikke å love noe.
- Vi ønsker ikke å love for mye og så underlevere. Vårt mål er alltid å vinne.