- Et bittert tap

Innbytter Dirk Kuyt karakteriserer 1-0 nederlaget for Fulham i går kveld som et svært bittert tap. Nederlenderen synes at de røde hadde fortjent alle tre poengene på Craven Cottage.

Fulham satte en stopper for Liverpools rekke på 11 kamper uten nederlag. Men ikke uten svært god hjelp av dommer Kevin Friend. Utvisningen av Jay Spearing var svært strengt idømt, samtidig som Fulhams Philippe Senderos og Clint Dempsey ikke ble vist det røde kortet for klarere forseelser. I tillegg fikk Luis Suarez en scoring feilaktig annulert for offside, mens Charlie Adam ble snytt for et straffespark.

- Det var veldig skuffende å ikke få med seg poeng fra denne kampen, uttaler Kuyt til Liverpool Echo.

- Første omgang var ikke spesielt god, men vi gikk hardt ut etter pause og spilte mye bedre da. Vi skapte noen gode sjanser, og det så ut som vi skulle vinne kampen. Jeg har ikke sett situasjonen der Jay får rødt kort i reprise, så jeg vet ikke om det var rødt heller ei, men det var utvilsomt ikke til hjelp for oss, fortsetter nederlenderen.

- Det er vanskelig for oss spillere å se om det var offside eller ikke, straffe eller eller ei, eller om det var rødt kort eller ei. Når du er involvert i kampen, eller sitter på benken, kan du ikke avgjøre slike ting.

- Men vi hadde helt klart ikke hellet med oss. Det var svært skuffende å ikke få med seg tre poeng fra denne kampen, og når vi ikke får med oss poeng i det hele tatt blir det enda verre.

- Det er frustrerende, men vi må gå videre og begynne på en ny god resultatrekke. Vi må vinne kamper som dette om vi skal komme inn blant topp fire. Vi må forbedre oss. Men i denne kampen var vi skikkelig uheldige. Vi hadde sjansene til å score, og var svært nær å ta ledelsen like før vi ble redusert til ti mann. Dessverre skjedde ikke det. Nå må vi slå tilbake.