- Et lag i sin spede barndom

Kenny Dalglish karakteriserer sitt lag som et lag i sin spede barndom, og tror man har mer i vente fra de røde, etter 1-1 mot Manchester City. Manageren mente at hans lag hadde fortjent seieren.

- De startet bedre enn oss, men etter at vi kom inn i kampen synes jeg vi fremstod som det beste laget mot slutten, uttalte Dalglish til Sky Sports 1 etter kampslutt.

- Vi var heldige som fikk utligningsmålet så kjapt som vi gjorde. Dermed klarte vi å holde moralen på topp. Man kunne se holdningsendringen da vi slapp inn målet. Spillerne ønsket virkelig å få et utligningsmål.

- Deres innstilling i annen omgang var strålende. De var meget bestemt på at de ikke skulle tape kampen, og de gjorde sitt beste for å vinne den. Dessverre fikk vi ikke ballen over målstreken.

- Holdningene og oppofrelsen har vært strålende nesten hver eneste dag etter at jeg kom tilbake som manager. Det er ingen overraskelse, men bør heller ikke tas for gitt. Spillerne jobbet veldig hardt.

- Jeg mener at dette er et lag i sin spede barndom ennå. Vi har 3-4 nye spillere på laget. Dette er Andy Carrolls første reelle sesong også. De blir gradvis bedre kjent med hverandre, og vil dermed gradvis bli bedre. De har fantastiske holdninger og tilnærming til kampene. Dersom de fortsetter slik, og fortsetter å jobbe hardt, vil de snart få hellet med seg også.

- Spillet var fantastisk, men vi fikk ikke det vi hadde fortjent. Jeg mener vi fortjente de tre poengene, og vi kunne fort ha fått de, men slik ble det ikke. Men vi skal ikke synes synd på oss selv. Vi skal børste dette av oss, og komme oss videre. Så får vi se hva som skjer videre.