- Et privilegium å spille for LFC

Ifølge Craig Bellamy er det ingen tvil om at Liverpool er et godt lag. Det er et privilegium å representere klubben. Fortjent seier mot Aston Villa. Angriperen tror på en meget positiv sesong.

Craig Bellamy sendte Liverpool i føringen mot Aston Villa da han var påpasselig frempå på en retur i det 11. minutt. Waliseren la også corneren som Martin Skrtel headet i mål fire minutter senere.
- To tidlige mål hjalp oss og satte oss i en god posisjon. Det kan alltid være en vanskelig ledelse, men jeg synes vi var ganske profesjonelle og holdt på ballen, sier Craig Bellamy ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi hadde også et par muligheter til å score på kontringer i andre omgang. Jeg synes vi var verdige vinnere.

Craig Bellamy var en av to endringer i startopptillingen. Også Jonjo Shelvey fikk sjansen fra start etter å ha blitt tilbakekalt fra låneopphold i Blackpool.
- Vi er et godt lag, det er det ingen tvil om. Vi er en del av en utrolig fotballklubb. Når du går ut på banen, handler det ikke om bare 11 spillere, det er 22/23 spillere.

- Det er et privilegium å representere denne klubben, men du må ha et visst ansvar og en viss spillestil. Heldigvis har vi mange spillere som fortjener å spille for denne klubben. Vi kommer til å få en meget positiv sesong.

Liverpool hadde 17 avslutninger mot mål på Villa Park.
- Man må bare fortsette å skape sjanser. Heldigvis gjør vi det og har gjort det i mange kamper. Det kommer til å snu. Med de spillerne vi har vil vi få flere scoringer enn det vi har fått så langt. Hvis vi fortsetter å jobbe hardt som det vi har gjort, som vi gjorde mot Villa, og kontre med de spillerne vi har, kommer vi til å få mange flere seirer.

Liverpool holdt buret rent mot Aston Villa. Anfield-klubben har det tetteste forsvaret i Premier League så langt denne sesongen.
- Vi har prentet. Vi jobber hardt på trening for å beholde formasjonene, jobbe hardt for hverandre og tettet avstandene mellom lagdelene. Det er noe vi jobber med, men med spillere som Luis i angrep har vi en mulighet til å vinne flere kamper enn vi taper.