- Et viktig resultat

Jamie Carragher karakteriserer seieren over Arsenal som svært viktig med tanke på resten av sesongen.

- Dette var en viktig kamp for oss, og et svært viktig resultat, uttaler midtstopperen til Liverpool Daily Post.

- Dette resultatet vil kanskje en del mennesker legge merke til, og kanskje vil de tenke at Liverpool kan oppnå noe denne sesongen. Det vil tiden gi svar på. Det er opp til andre hvilken vekt de vil legge på dette resultatet, legger han til.

- Vår utfordring er nå å bygge videre på dette. Dette er en sjanse til å markere oss. Denne seieren har satt oss i en god posisjon. Jeg er fullt klar over hvordan vi startet sesongen i fjor. Da fikk vi et brukbart resultat mot Arsenal, men tapte for Manchester City og plutselig stod vi med bare ett poeng av seks mulige, noe som ikke ser bra ut. Vi stod overfor et lignende scenario her.

- I stedet fikk vi rettet opp inntrykket etter forrige helg. Det er lenge siden vi vant borte mot Arsenal, noe som beviser at det er et vanskelig sted å få med seg poeng fra.

- Manageren skal ha honnør for dette. Vi har ikke vunnet borte mot Arsenal på ti år, og så har vi spilt en uavgjort og vunnet her på hans to første kamper på denne banen.

- Sist vi vant borte mot Arsenal spilte vi i grønne drakter. Scoringen kom etter en flott pasning fra Steven Gerrard til Titi Camara. Det var på Highbury, ikke på Emirates. Så dette var vår første seier på Emirates. Det viser hvilke sterke lag Arsenal har hatt de siste ti årene.

- Jeg synes Jordan Henderson var strålende i denne kampen. For Arsenal var Thomas Vermaelen fantastisk. I første omgang vant han et par headinger ved bakre stolpe hvor våre folk stod klare til å sette ballen i mål. Han kom dit før dem. Uten Vermaelen på banen ville vi ha ledet med minst ett mål ved pause.

- Da Laurent Koscielny måtte ut med skade ble det veldig vanskelig for dem. Spesielt for forsvarsrekka. Du ønsker kontinuitet der. Vi husker alle de solide forsvarsrekkene til Arsenal, som pleide å spille hver uke. Når du får skader der bak, blir det vanskelig å fungere som enhet. Det prøvde vi å utnytte, og heldigvis klarte vi det.

- Dersom alle er skadefrie er Arsenal et formidabelt lag. Nå virker det å være på moten å kritisere Arsenal og Arsene Wenger, men ser man tilbake på forrige sesong var det kun de som var utfordrere til Manchester United når det gjenstod ti kamper å spille. De var det eneste laget som var nær å forhindre Manchester United å vinne tittelen, så jeg tror på ingen måte de er et lag på nedtur. De har en stor manager, et flott stadion, er en stor klubb, og jeg er sikker på at Wenger vil ha noen kort gjemt i ermet de kommende ti dagene dersom Samir Nasri forlater dem. Wenger har hatt det så ofte, at jeg vil på ingen måte avskrive Arsenal.