- Europa-drømmen er ikke over

Jay Spearing gir ikke opp håpet om spill i Europa League neste sesong. Alt avgjøres i siste ligarunde. Synes laget er på rett vei tross 0-2 mot Tottenham. Selvtilliten vil få et løft om han får spille for England U21 til sommeren.

Liverpool ville ha sikret plass i Europa League med seier mot Tottenham i går, men gikk istedenfor på et overraskende 0-2.tap. Nå er Liverpool avhengig å ta flere poeng enn Tottenham i ligaavslutningen for å få spill i Europa neste sesong. De røde møter Aston Villa på Villa Park, mens Spurs tar i mot nedrykkstruede Birmingham hjemme.
- Vi må komme oss på fote igjen og reise til Villa Park og forsøke å ta tre poeng, uttaler Spearing til Liverpool Echo.

- Det er fortsatt mulig fordi Birmingham trenger en seier mot Spurs for å holde plassen. De vil kjempe godt der og forhåpentligvis få det resultatet vi trenger.

- Det har vært en skuffende dag, men dersom man ser tilbake på hva vi har gjort de seneste fire eller fem månedene, synes jeg det viser at vi beveger oss i riktig retning.

- Man vil alltid få en dårlig dag, og uheldigvis var dette en av disse.

Tottenham tok sin første ligaseier på Anfield på 18 år, og det var Liverpools første hjemmetap siden Dalglish tok over managerjobben i januar. London-laget tok ledelsen på et skudd fra Rafael van der Vaart, før Luka Modric sluttførte jobben fra straffemerket i andre omgang. Straffesparket var av den svært tvilsomme sorten.

- Vi begynte ikke kampen bra. Vi startet litt tregt og de tok initiativet. Mot slutten av første omgang var vi tilbake slik vi har spilt, men i andre omgang begynte vi ikke bra nok. Spurs hadde initiativet i store perioder.

- Mange var skuffet over straffeavgjørelsen. Dommeren ga den umiddelbart, men de (Flanagan og Pienaar) kolliderte utenfor feltet. Men det er ingenting vi kan gjøre med det nå, så vi må bare komme oss videre.

Spearing har vist fremragende form den seneste tiden. Midtbanespilleren er i Englands bruttotropp på 40 spillere til sommerens EM-sluttspill.
- De seneste seks månedene har vært flotte. Englandsuttaket topper det hele. Hvis jeg kan spille for U21, vil det være et stort løft for selvtilliten.

- Jeg vil miste litt sommerferie, men jeg vil heller være involvert med England enn å hvile. Men nå må vi ha fokus på Villa.