- Europa League viktig for unge spillere

Pepe Reina mener deltagelse i Europa League er viktig for Liverpools unge spillere. Martin Kelly, Jay Spearing og Danny Wilson har nytt godt av spilletid i Europa League.

Champions League-deltagelse neste sesong ser ut til å være nesten utenfor rekkevidde, men Liverpool ligger bare tre poeng bak Tottenham i kampen om 5.plassen som garanterer spill i Europa League. Pepe Reina mener spill i Europa League gir verdifull kamptrening for klubbens yngre spillere.
- Noen ganger hører du at folk snakker om Europa League. De sier at det ikke er noen vits å være med der, men jeg tror turneringen har hjulpet ungguttene Martin Kelly, Jay Spearing og Danny Wilson, sier Pepe Reina til LFC Weekly.

- Kanskje ville de ikke vært klare for spill i Premier League nå dersom de ikke hadde spilt de minuttene i Europa. Kanskje noe av det mest positive denne sesongen har vært unge spillere som dette. Spillere med en stor fremtid har fått en mulighet og bevist hva de duger til.

- Derfor skal vi kjempe helt frem til sesongslutt.

Pepe Reina er 28 år, men regnes som ung i keepersammenheng. Han har likevel begynt å tenke på et liv etter fotballen.
- Jeg vil bestandig være involvert i spillet – trener, media, etc. Jeg vet at det har vært få keepere som har blitt toppmanagere, noe som er rart fordi de bruker mye tid på å studere spillet.

- Kanskje det er slik fordi vi slenger oss så mye i løpet av spillerkarrieren, vi pådrar oss smeller. Etterpå ønsker vi å spille golf og slappe av litt. Men jeg er ikke slik. Jeg liker golf, men jeg liker fotball enda bedre.