- Everton var bedre enn oss

En skuffet juniortrener Rodolfo Borrell la ikke skjul på at det hans gutter prestere i lokaloppgjøret ikke var verdig et lag fra Liverpool FC. Nå forventer han mer av spillerne i de siste kampene.

- Everton var sterkere og bedre enn oss, understreket Borrell til LFC TV like etter at hans røde juniorlag hadde tapt hele 4-0. – Jeg vil ikke si det så sterkt som at vi visste ikke hva vi skulle gjøre, men de visste hvordan de skulle stoppe oss. De var mer effektive enn oss og fortjente å vinne.

- Jeg er overrasket over at vi åpnet så svakt da jeg alltid forlanger fokus og konsentrasjon fra første spark. De fikk heade fritt fra en corner og fikk mulighet til å skyte etter et langt overlegg, og de tok godt vare på sjansene.

- De kjenner godt til vårt spill, de ønsket en fysisk kamp, de ville hindre oss rom mellom lagdelene, og de utførte sin taktikk perfekt. Samtidig spilte vi ikke i nærheten av hva vi har kapasitet til, og resultatet ble da at vi ikke greide å skape sjanser.

- Spillerne må lære av dette. Jeg stiller store krav, en må ikke glemme at dette er unge spillere som trolig er slitne og som kan variere i prestasjonene, men jeg kan likevel ikke legge skjul på at dette er veldig skuffende.

- De må vite at de nå spiller for en klubb som Liverpool. Vi har hatt to store skuffelser, mot Man U i cupen og nå denne kampen mot Everton i ligaen. Vi spilte imidlertid mye bedre mot Man U på Anfield, hvor et straffespark og rødt kort snudde hva som var en meget god kamp for oss inntil da. Dette var tusen ganger dårligere fra oss, og spillerne må kreve mer av seg selv enn de viste i dag.

- Nå må vi prøve å vinne de tre siste kampene som spilles over seks dager. Det vil ikke bli lett siden vi mister landslagsspillere og det er også en reservelagskamp den samme uka, men jeg forventer at det presteres bedre enn hva som var tilfellet i dag.