- Evra burde ikke løpt til mediene

Tidligere Manchester United-spiller Paul Parker kritiserer Patrice Evra for å ha løpt til mediene med sine rasismeanklager mot Luis Suarez.

Parker mener det var et dårlig taktisk trekk av franskmannen.

- Uansett om det skjedde noe eller ei, så er jeg litt skuffet over måten Evra håndterte situasjonen på, uttaler Parker til Eurosport.

- Å sette frem disse påstandene gjennom utenlandsk TV var et dårlig taktisk trekk. Det blir sjelden oppfattet som positivt i England når en Premier League-spiller klager til journalister fra sitt hjemland, legger han til.

- Evra er en rutinert proff, og var kaptein for United på lørdag. Han hadde muligheten til å uttale seg til et samlet britisk pressekorps rett etter kampslutt. Eller enda bedre, han kunne latt være å si noe til pressen i det heletatt. Han kunne ha snakket med dommeren, ledelsen i sin egen klubb og ledelsen i Liverpool, eller representanter for FA, Premier League eller PFA, uten å ha skapt så mye offentlig oppstandelse.

- Jeg tror ikke så mange folk lar seg lure av at han kommer med å knallharde beskyldninger til den franske utgaven av Sky, for etterpå å si at han «ikke vil gjøre noen stor sak ut av det».