- Fantastisk at Kenny er tilbake

Wolverhampton-manager Mick McCarthy synes det er fantastisk at Kenny Dalglish er tilbake som manager i Liverpool.

McCarthy mener det er vanskelig å vite om Liverpools taktikk er vesentlig forandret siden Wolves vant 1-0 på Anfield i romjulen. Men han er klar på at atmosfæren rundt Anfield-klubben er vesentlig forbedret etter at Dalglish tok over for Roy Hodgson.

- Det er flott – helt vidunderlig – at Kenny er tilbake innen fotballen, sier McCarthy til Wolves sitt offisielle nettsted.

- Jeg tror spillere får betalt en god del mer nå enn da Kenny sist var manager, og spillet har utviklet seg og har blitt raskere, legger han til.

- Taktisk har ting endret seg også, og det handler nå om ulike formnivåer og sportsvitenskap. Men Kenny har holdt seg oppdatert, og har vært ved akademiet til Liverpool. Han har ikke gått rundt med en sekk over hodet de siste ti årene. Han har holdt kontakten med sporten, og har veldig mye kunnskaper om spillet.

- Dette må være briljant for ham. Han vant The Double med Liverpool, var manager der, og nå kommer han tilbake til fotballen etter ti år. Det må være den beste følelsen i verden. Det er fantastisk for ham, men jeg håper det ikke er like fantastisk for ham i morgen!

- Han er en flott type. Det var trist å se Roy miste jobben, for han er en fantastisk manager, men klubbens avgjørelse om å hente inn Kenny var storartet, og det virket som han trivdes som fisken i vannet mot Everton på søndag.

- Hele klubben ser ut til å ha blitt galvanisert etter Kennys inntreden, både spillere og fans. Det skjedde aldri under Roy. Atmosfæren der på søndag – jeg vet det var et lokaloppgjør – var noe helt annet enn jeg opplevde i tiden før Kennys inntreden. Klarer de å utnytte disse positive kreftene så er det flott. Klarer de ikke det, vil Kenny møte motbør akkurat som alle andre.

- Liverpool er på ingen måte underdogs i dagens kamp. De har fortsatt majoriteten av spillerne de hadde i fjor. Det fungerer ikke alltid like godt i en klubb, og alt er ikke rosenrødt hele tiden. Men de har gode spillere.

- De stor klubbene har gått på smeller hyppigere denne sesongen. Men uansett hvor Liverpool befinner seg på tabellen, så er de fortsatt en toppklubb. De spilte meget bra i lokalderbyet, og ville ha vunnet overlegent om det ikke var for Tim Howard. Torres så ut til å være tilbake på sitt beste, og var en trussel hele tiden.