- Fantastiske treninger

Stevie G berømmer treningene og den atmosfæren som nå hersker på Melwood. Han mener at med litt hell kan de røde være med å kjempe helt i toppen av årets liga.

En fornøyd Steven Gerrard kunne bekrefte at han er tilbake i full trening og nærmer seg et comeback, da han var gjest i nyhetssendingen til LFC TV. Han var også full av lovord om hva som nå gjøres av stab og spillere, og at humøret og stemningen i klubben er som aldri før.

- Det er en herlig atmosfære og spirit mellom supportere og spillere, noe som behøver å fortsette, forklarte kapteinen.

- Alle de nye spillerne har funnet seg godt til rette. Kenny har i hovedsak handlet britisk, noe som opplagt gjør det lettere å tilpasse seg.

- Vi har en fin gjeng, lagmoralen er fantastisk og alle trives.

- Selv om jeg har vært skadet, har jeg gått på kampene og møtt de andre gutta på Melwood, og humøret er glimrende.

- Selvtilliten er virkelig høy. Alle smiler og liker seg på treningene, noe jeg synes gjenspeiler seg i kampene.

- Vi har startet sesongen virkelig bra og forhåpentligvis kan vi fortsette det i morgen.

- Alle ingrediensene er der, svarer Steven på spørsmål om Liverpool kan være med å kjempe om ligagullet denne sesongen. – Vi har en god manager, treningene er fantastiske med Steve Clarke og Kevin Keen, fansen er fornøyd, og vi har spillerne.

- Nå behøver vi bare den lille flaksen, å få beholde spillerne friske og ta hver kamp som den kommer og prøve å vinne hver og en av dem. Siden får vi se rundt juletider hvor vi er og ta en ny vurdering da.