- Ferguson har ikke overvunnet Liverpool

Ian Holloway hevder Alex Ferguson fortsatt har en lang vei å gå for å overvinne Liverpool. Blackpool-manageren karakteriserer Kenny Dallgish som en levende legende.

Liverpool møter Blackpool på Bloomfield Road i morgen. Blackpool-manager Ian Holloway ser frem til møtet, spesielt nå som Kenny Dalglish er tilbake i sjefsstolen på Anfield.
- Jeg håper bare det går bra for Liverpool på grunn av fotballklubbens tradisjoner, fansens væremåte og sangen de synger til å begynne med. Det er en skikkelig fotballklubb, uttaler Ian Holloway til pressen.

- Jeg ønsker å gjøre Blackpool like berømt, om ikke mer berømt, noe som kommer til å bli umulig fordi selv ikke Fergie har klart det ennå. Han har ikke helt overvunnet Liverpool ennå.

Holloway er en stor beundrer av Kenny Dalglish.
- Kenny Dalglish er en levende legende. Jeg håper det går bra for ham fordi han fortjener den statusen etter min mening.

- Jeg kan ikke huske en bedre spiller enn Kenny i hele mitt liv. Det typiske eksempelet for meg var da han score vinnermålet som sikret The Double for Liverpool. Det å kunne gjøre det som spiller/manager synes jeg er ganske herlig.

- Han er en fantastisk fyr som jeg ville like å bli bedre kjent med, men jeg vil ikke få sjansen fordi han er i jobb igjen og han vil stå ved motsatt innbytterbenk, noe som også er vidunderlig.

- Jeg tror han vil gi dem noe stabilitet, det er hva klubben er bygget på. Grunnlaget ble lagt for mange år siden. Kenny tok del i det som spiller, spillende manager og manager.

- Det er et spørsmål fordi han har vært utenfor fotballen en stund, men dersom det er en som kan klare det, er det Kenny.

- Jeg bare håper det går forferdelig galt for ham i morgen – min klubb kan dra fordel av de..

Blackpool ligger bak Liverpool på målforskjell. De røde kan få et løft under Kenny Dalglish, men Ian Holloway mener det aldri finnes et dårlig tidspunkt å møte Anfield-klubben.
- Jeg kan ikke vente. Hvordan kan det noen gang finnes et dårlig tidspunkt å møte Liverpool? Det vil bli veldig spesielt for fansen.

- Liverpool ligger bare rett nede i veien her, men de har alltid vært milevis foran, men nå er vi på samme bane. Tre poeng tilgjengelig i samme divisjon!

- Det er fantastisk for oss, men ikke så veldig for dem. Det er antagelig en kamp fansen deres synes de bør vinne, så det skaper sitt eget press.

Blackpool stilte med et svekket lag i FA-cupen og røk ut mot Southampton.
- Vi er ikke engang David dersom denne ligaen er Goliat. Vi er mindre enn ham. Og vi har ikke engang en slynge. Etter min mening har jeg tatt en riktig vurdering for troppen min. Jeg har ikke råd til at spillere som Charlie Adam blir skadet når vi har så mange kamper på en måned.