- Finnes ikke rom for feil

Pepe Reina mener det blir viktig å holde konsentrasjonen på topp i 90 minutter mot Manchester United. Beste stemningen i verden når Liverpool møter Manchester United på Anfield.

Seier mot Manchester United vil være viktig i kampen om en Europa League-plass neste sesong, men kan også være med å ødelegge for Manchester Uniteds muligheter til ligatittel nummer 19. Reina bekymrer seg ikke om det sistnevnte.
- Nei, egentlig ikke. Vi må passe på oss selv. Vi må klatre på tabellen og ende opp høyere enn der vi ligger i øyeblikket, og det begynner ved å beseire dem søndag, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

Liverpool har vunnet de to seneste møtene med Manchester United på Anfield. En sen scoring fra David Ngog sikret 2-0-seieren. Reina løp over hele banen for å feire med lagkameratene.
- Ferieringen viser hva det betyr for alle. Måten vi vant på. Det var årsaken til at jeg løp over hele banen. Vi scoret i siste minutt. Vi slet litt med deres angrepsspill og til slutt scoret vi. Det var så følelsesmessig.

- Nøkkelen til å vinne igjen er å gjøre færre feil enn dem og score ett mål mer. Det er alt. Det høres enkelt ut, men det er alltid veldig jevne kamper. Det finnes ikke rom for feil. Vi må beholde konsentrasjonen i 90 minutter.

Pepe Reina har spilt på berømte stadionanlegg rundt om i Europa, men ingenting kommer opp mot atmosfæren på Anfield i møtene med Manchester United.
- Denne kampen har trolig den beste stemningen du kan oppleve på en fotballkamp i verden, spesielt når det er på Anfield.