- Flott å spille sammen med Suarez igjen

Lørdag var kun sjette gang Andy Carroll og Luis Suarez startet en kamp sammen for Liverpool. Andy Carroll er glad for å spille ved siden av uruguayaneren igjen.

Andy Carroll mistet mye av vårsesongen grunnet skader, men har vært mest benyttet av samtlige Liveprool-spillere i pre-season.
- Jeg har hatt den sesongoppkjøringen jeg trengte. Jeg var skadet lenge, så det er hyggelig å spille noen kamper og bygge opp formen, så vel som å score noen mål (mot Vålerenga og Valencia). Nå gjelder det å stå på og holde seg skadefri, sier Andy Carroll til Liverpool Daily Post.

Mot Sunderland var Luis Suarez tilbake. Uruguayaneren hadde bare en treningsuke bak seg etter å ha returnert fra Copa America.
- Det var flott å være tilbake ved siden av ham. Vi har ikke sett mye av ham i pre-season ettersom han har vært av gårde og gjort det bra for landet sitt.

- Han har gjort det bra for klubben. Dere kan se hvor viktig han er med sine prestasjoner. Han er svært entusiastisk. Forrige sesong var han stor. Vi håper han gjør det samme denne sesongen.

Andy Carroll vet at Liverpool kommer til å spille bedre utover i sesongen.
- Det kommer til å ta litt tid for alle sammen. På bakgrunn av det vi gjorde glimtvis mot Sunderland når det gjelder å skape sjanser, synes jeg det viser at det finnes der. Vi ønsker litt mer og vi ønsker å score noen flere mål. Men vi alle tror at det ligger der.

- Vi har gjort det bra på trening. Det har vært noen gode kamper i sesongoppkjøringen. Vi skapte nok sjanser mot Sunderland til å bevise at vi kan spille på lag sammen.