- Fokus er kun på oss selv

Kenny Dalglish forteller at Liverpool vil ha fokus på å forme sin egen skjebne og ikke på å forhindre Manchester United i å ta ligatittel nummer 19.

- Vi ønsker først å hjelpe oss selv. Hvis vi hjelper oss selv og stopper noen andre, så er det ikke vårt problem, men deres, sa Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi sier alltid at du kan kontrollere ganske mye av din egen skjebne, men ikke andres. Hvis vi konsentrerer oss om oss selv og forbereder oss så godt vi kan, så hvilke eventualiteter som kommer ut av det, fint.

- Hvis vi får et resultat på søndag, så er det til mer hjelp for oss enn til skade for dem.

Da Kenny Dalglish overtok Blackburn, hadde Liverpool 18 ligatitle mot Manchester Uniteds 7.
- Jeg vurderte det aldri om de kunne ta oss igjen. Jeg konsentrerte meg om hva jeg skulle gjøre, og det var å lede Blackburn Rovers. Du ser aldri så langt fremover, og jeg gjorde ikke det da.

- Ære til dem for å vunnet utrolig mange mesterskap, og det viser hvor suksessfulle de har vært.

- Jeg arbeidet i store deler av den tiden. Jeg konkurrerte mot Manchester United da jeg var i Blackburn og så i Newcastle. Jeg hadde aldri noen følelser. Du får større tilfredstillelse når ditt eget laget er suksessfullt. De har vært mer suksessfulle enn Liverpool de seneste 20 årene.

- Men vi har fortsatt noe vi kan noe å klamre oss til. Vi har fortsatt vunnet e-cupen fem ganger.

Dalglish møter Alex Ferguson på søndag.
- Det har aldri vært annerledes. Hvis dere leser boken min, står det der, fleipet Dalglish.

- Jeg har aldri hatt problem med Fergie. Jeg har respekt for jobben han har gjort som manager. Jeg har aldri hatt problem. Jeg har kjent ham lenge, lenge. Det må være cirka 40 år siden jeg traff på ham første gang.

Dalglish fikk spørsmål om han ville dele en flaske vin med Uniteds manager for å markere 60-årsdagen i morgen.
- Vel, det er min bursdag. Han vil ha det alle andre får.

Dalglish måtte også si noen ord om hva en seier mot Manchester United vil få for betydning for resten av sesongen.
- Det skader aldri å vinne en kamp. Selvsagt vil de tre poengene være velkomne. Hva det vil bringe for oss og i fremtiden, vet vi ikke. Men det vil selvsagt ikke skade å ta tre poeng.