- Forsvarsspillet et kollektivt ansvar

Liverpool har holdt buret rent i bare to av 12 kamper denne sesongen. Kenny Dalglish mener forsvarsspillet er et kollektivt ansvar, men det viktigste er å gå av banen med seier.

Det er ikke bare keeper og forsvar som skal ha skylden for at Liverpool slipper inn mål i nesten hver kamp. Kenny Dalglish fikk spørsmål om Pepe Reina er frustrert over statistikken.
- Å holde buret rent er en refleksjon på alle, ikke bare målvakten, sa Kenny Dalglish på pressekonferansen.

- Det viktigste er at når du ikke slipper inn et mål, vil du i det minste få med deg ett poeng. Det er viktig for noens stolthet å ikke slippe inn mål, men det viktigste for alle er å gå av banen med seier.

- Noen er kanskje skuffet over at de ikke har scoret et mål, mens noen kanskje er skuffet over at de begikk en feil som kostet oss et mål. Skuffelsen minsker litt når du går av banen med tre poeng. Det er nøyaktig det samme for alle.

- De vil alle oppnå sine egne personlige målsettinger og utfordringer. Jeg er sikker på at Pepe har det sånn, men den største utfordringen for oss alle er å forsøke å vinne kampene, og det er det vi skal prøve å gjøre.