- Gerrard er den beste

Kenny Dalglish er ikke i tvil om at Steven Gerrard er den beste midtbanespilleren i England. Gerrard setter ofte klubb og land foran seg selv. Han har spilt når han kanskje ikke burde ha gjort det.

- Joey Barton ser ut til å ha kommentert hvem som er de beste midtbanespillerne i landet. Så jeg vil gi Liverpool-kaptein Steven Gerrard litt omtale i en vanskelig tid for ham med skader, skriver Kenny Dalglish i sin faste spalte i Mail on Sunday.

- Steven er den beste, basta. Jeg har kjent ham i årevis, men det er bare siden januar at jeg har hatt det privilegiet å jobbe med ham på nært hold. Han har vært fantastisk og setter ofte klubb og land foran seg selv. Han har spilt når han kanskje ikke burde ha gjort det.

- Arbeidet han har lagt ned for å bli skadefri har vært utrolig. Han har tynt kroppen sin for å spille, og han fortjener litt flaks med skader. Forhåpentligvis vil en langvarig pause grunnet lyskeskaden gjøre at han kommer tilbake sterkere enn noen gang og fremdeles er den beste midtbanespilleren i England.