- Gerrard måtte behandles

Dalglish sier at infeksjonen til Gerrard måtte håndteres med en gang, og er glad for at problemet er løst. Vil fortsatt ikke sette dato for comeback.

Etter å ha vært ute av spill i seks måneder var Steven Gerrard endelig tilbake på banen i oktober, og spilte to kamper for de røde. Så trykket tabloidene bilder av en bandasjert Liverpool-kaptein, og det viste seg at han var blitt operert for en ankelsinfeksjon. Dalglish er lettet over at infeksjonen ble oppdaget tidlig.

- Dersom det ikke ble håndtert skikkelig så kunne det blitt mer alvorlig. Han fikk fantastisk behandling, og problemet er løst, sier Dalglish i følge Sunday Mirror.

- Det er engangsproblem, og ikke relatert til noen annen skade han har hatt, så de som oppdaget infeksjonen skal ha kreditt. Det går bedre for han nå. Den vanskeligste tiden var da han først fikk skaden, for det kom så brått.

- Han har gjort det utrolig bra. Han er en sterk karakter, har kommet seg gjennom det, og er desperat etter å få spille.

- Som jeg alltid sier: når vi har han tilbake og spilleklar vil vi ha en mye sterkere spillerstall, så det vil være gode nyheter for oss når han er klar. Guttene vil også være glad for å se han tilbake på treningsfeltet, i tillegg til på banen i kampsituasjon, men vi kommer ikke til å legge noe press på han eller sette noen dato på når han skal være tilbake, avslutter Dalglish.