- Gerrard var fremragende

Roy Hodgson er svært tilfreds med det Steven Gerrard presterte mot Bolton. Owen Coyle håpet at Liverpools kaptein hadde blitt sittende på benken lenger enn 21 minutter.

Gerrard startet på benken mot Bolton etter seks ukers skadefravær, men kom inn allerede etter 21 minutter fordi Raul Meireles måtte ut med en ankelskade. Kapteinen var involvert i begge scoringene da Liverpool snudde 0-1 til 2-1.
- Det er ikke så ille når du har Steven Gerrard på benken. Lucas og Meireles kunne også ha godt av hvile, men to måtte starte og én fikk hvile, sa Hodgson til Liverpool Daily Post etter kampen.

- Steven ble enig med meg om at det kanskje var best for ham å begynne på benken fordi han fikk krampe på onsdag. Vi er fortsatt litt bekymret for hamstringen hans.

- Hvis du da trenger en innflytelsesrik spiller, finnes det ingen bedre enn ham.

- I en ideell verden der du lukker øynene og forestiller deg at du er fire mål foran etter 15 minutter, tenker du at du kan sette ham inn når du vil, eller kanskje ikke benytte ham.

- Men han spilte 70 minutter og produserte to mål for oss. Steven var fremragende.

Bolton-manager Owen Coyle var svært glad for å ikke se Steven Gerrard i startoppstillingen.
- Da Gerrard ikke var på banen, var jeg henrykt, uttalte Coyle til Liverpool Daily Post.

- Da han skulle inn, sa jeg faktisk til ham: “Kan du ikke holde deg borte litt lenger”. Jeg kjenner nemlig kvalitetene hans, og han viste dem. Han er en spiller av topp klasse, og vil alltid være det. Han kan spille for ethvert lag i verden. Desto lenger han satt på benken, så trodde jeg selvsagt at sjansene våre ble bedre.

- Jeg må si at det ikke er mange spillere som kunne ha spilt den pasningen til Liverpools første mål.