- God opplæring for ungguttene

Liverpools reserver er i rampelyset når de møter Sporting Lisboa i NextGen Series. Kenny Dalglish mener turneringen er viktig for spillernes utvikling.

Rodolfo Borrells mannskap møter Sporting Lisboa som tidligere har brakt frem spillere som Paulo Futre, Luis Figo og Cristiano Ronaldo. Liverpool møter også Molde og tyske Wolfsburg i gruppespillet. Kenny Dalglish ser frem til å se hvordan ungguttene gjør det i turneringen.
- Det er en fantastisk turnering. Vi er privilegerte som er en del av den, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Du kvalifiserer deg ikke for den, men du blir invitert til å spille i den. Det forteller hvor høyt ansett Liverpool er i Europa når vi har blitt invitert til å delta. Vi ser virkelig frem til hvordan turneringen utvikler seg.

- Jeg er sikker på at kvaliteten blir meget høy, så vi må heve oss for anledningen og gjøre vårt beste for å prestere bra. Jeg tror det er bra opplæring for spillerne.

- Første kampen er på Anfield, og det er fantastisk for supporterne å gå og se guttene spille. Jeg vet at disse guttene gjorde det veldig bra i FA Youth Cup i fjor. Jeg er sikker på at de ser frem til å se dem spille denne sesongen når de nå er et år eldre.

Kampen vises direkte på LFC TV og LFC TV Online. Avspark klokken 20.00.