- Han passer perfekt inn

Steve Clarke tror Liverpool og Craig Bellamy vil passe perfekt sammen. Han kjenner spilleren godt fra før. Nå ser han frem mot Tottenham-kampen.

Craig Bellamy ble hentet inn i siste time før overgangsvinduet stengte for to uker siden. Han fikk sin debut som innbytter på Britannia Stadium, og Liverpools assistentmanager mener de røde gjorde rett i å sikre underskriften til 32-åringen.

- Craig gir oss mange alternativer fremover på banen. Mye har blitt sagt om Craig, men holdningen hans både på og utenfor banen er topp, sier Clarke til Liverpool Echo.

Både Clarke og førstelagstrener Kevin Keen har jobbet med Bellamy i West Ham, og begge er begeistret for spilleren.

- Han forlanger høy standard. Jeg kjente Craig fra tidligere, og det samme gjorde Kevin Keen, så vi har god kjennskap til han. Det var ingen vanskelig avgjørelse å si ja til å hente han.

Assistentmanageren kommenterte også tapet for Stoke på lørdag.

- Jeg har vært lenge nok i fotball til å vite at disse tingene kan skje. Du kan dominere en kamp, skape masse sjanser, men ikke klare å få det målet som gir deg belønningen for det harde arbeidet spillerne legger ned.

- Det er tøft for spillerne, fordi de vet hvor mye arbeid de har lagt ned i kampen og hva de fortjener å få med seg.

- I garderoben etterpå måtte vi fokusere på det positive, og det var at vi skapte nok sjanser til å kunne ha vunnet to kamper.

Nå ser man frem mot kampen mot Tottenham på søndag.

- Det er en lang sesong, og vi vet at vi vil få noen tilbakeslag, men det handler om hvordan du svarer på de tilbakeslagene. Stemningen på trening har vært bra, og spillerne vet at prestasjonen mot Stoke var akseptabel selv om det ikke ga det nødvendige resultatet. Vi må bare sørge for at vi drar til Tottenham og spiller på et akseptabelt nivå og samtidig får med oss et resultat, avslutter Clarke.