- Hansen leies ut

Martin Hansen vil leies ut til Bradford for en måned, melder dansk media. Målvakten selv er storfornøyd med å få sjansen til førstelagsspill.

I følge det danske nettstedet bold.dk vil Martin Hansen dra på utlån til League Two-klubben Bradford. Dansken som kom til Liverpool i 2006 vil i førsteomgang spille der en måned.

- Jeg blir utlånt til Bradford i morgen, og det er jeg kjempeglad for. Det blir bra, og jeg går ut i fra at jeg er tiltenkt rollen som førstekeeper. Inntil videre vil avtalen utgå om en måned, men alt etter hvordan det går så er det mulig den blir forlenget, sier Hansen til bold.dk.

- Bradford møter Hull fra the Championship i morgen til treningskamp, og så har de Leeds i Carling Cup som sesongens andre kamp. Det ville vært noen gode kamper å få spilletid i, sier 21-åringen videre.

Målvakten sier han ikke har gitt opp håpet om å slå gjennom i Liverpool, men vet at det er en lang vei å gå.

- Jeg gir aldri opp, slik er jeg ikke som person. Jeg gir ikke opp håpet før de har fortalt meg at jeg ikke har noen sjanse. Akkurat nå fokuserer jeg ikke på å slå gjennom i Liverpool, for det vil jeg ikke gjøre så lenge Reina er der. Før jeg kommer i nærheten av førstelagsfotball i Liverpool så skal jeg leies ut for å få erfaring.

- Det handler om å gjøre folk klar over hvem jeg er, og det handler om å få spille noen kamper så jeg får vist at jeg er klar dersom det en dag skulle være bruk for meg.

Martin Hansen har kontrakt med Liverpool til 2013.