- Har hovedkvalitetene til en back

Fabio Aurelio mener Jose Enrique besitter de viktigste kvalitetene for en venstreback, og synes også lagkameraten fortjener en plass i Spanias landslagstropp.

Jose Enrique ble hentet fra Newcastle i sommer. Kun Luis Suarez har blitt stemt frem flere ganger som Liverpools beste av Liverpool.nos redaksjon denne sesongen.
- Han har funnet seg veldig, veldig raskt til rette på laget og i garderoben. Han gjør det veldig bra. Fysisk er han veldig sterk og rask, så dette har hjulpet laget og også ham på banen, sier Fabio Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror det er hovedkvalitetene en back trenger. Innen fotballen i dag finnes det mange kantspillere med hurtighet og ferdigheter, så fart er veldig viktig og kan hjelpe deg med posisjoneringen og andre ting. Han har det, og han har vært veldig god for oss.

Fabio Aurelio er blant flere som mener Jose Enrique bør få sjansen på Spanias landslag.
- Jeg er enig i det. Han gjør det veldig bra i England, først i Newcastle og nå er. Han har vist at han besitter kvalitetene til det. Spania har ikke en foretrukket venstreback ennå, så jeg synes han kan få en mulighet til å vise hva han er god for.