- Hard konkurranse om plassene hver dag

Jordan Henderson skal fortsette å jobbe hardt for å beholde plassen på laget. Han pådro seg en smell mot Chelsea, men regner med å bli klar etter noen dagers hvile. Trener på å score mål.

Jordan Henderson spilte i likhet med hele laget en god kamp mot Chelsea på tirsdag. Midtbanespilleren kan være ekstra stolt av sin opptreden etter å ha spilt sin andre kamp på to døgn. 21-åringen var involvert i Liverpools første scoring. Han spilte ut til Craig Bellamy som kunne avansere og legge ballen på sølvfat til målscorer Maxi Rodriguez.
- Jeg følte meg kanskje litt sliten de siste fem minuttene, men jeg var fin, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

- Jeg fikk en smell og vred ankelen litt da jeg ble taklet. Det hovnet litt opp etter kampen, men det var bare et spark. Med et par dagers hvile er jeg sikker på at det vil bli bedre.

Kenny Dalglish gjorde syv forandringer på laget etter kampen mot Manchester City.
- Det var endringer mot Chelsea, men jeg synes ikke det var et svakere lag. Spillerne fortjente å være der ute, og de tok vare på muligheten. Det vil bli interessant å se i neste kamp hvilken tropp manageren kommer til å velge.

Jordan Henderson har spilt både på kanten og sentralt på midtbanen denne sesongen.
- Jeg har spilt mye sentralt på midten. Folk synes kanskje det er min beste posisjon, men jeg har spilt i en rekke posisjoner siden jeg kom til Liverpool. Det blir forskjellig spill når du kommer til en klubb som dette.

- For tiden må jeg bare fortsette å spille bra. Hvis jeg fortsetter å jobbe hardt, kan jeg bli værende på laget. Jeg er fornøyd med å spille hvor som helst for Liverpool. Du må kjempe for plassen din hver uke. Jeg er heldig nok til å være på laget for tiden, men jeg må bare fortsette å gjøre mitt beste hvor enn jeg spiller.

- Det er vanskelig når du ikke er på laget, men det er en del av fotballen. Du lider når du er på benken. Men det er et lagspill, og du må være der for spillerne som ikke spiller. Du får sjansen dersom du imponerer på trening, og da må du ta vare på den. Standarden er så høy i en klubb som Liverpool, men jeg setter min standard veldig høy. Jeg er sikker på at alle andre i klubben gjør det samme.

- Jeg har fortsatt mye å bevise når det gjelder å score mål, men jeg er sikker på at jeg kan gjøre det. Jeg vil fortsette å øve på trening, og jeg er sikker på at det vil betale seg.