- Henderson er en klassespiller

Kenny Dalglish er henrykt over at Liverpool har klart å sikre seg underskriften til Jordan Henderson på en langtidskontrakt. £16M-overgangen ble fullført i går kveld, og nå ser Dalglish frem til å arbeide med den talentfulle 20-åringen fra Sunderland.

- Det er fantastisk for denne fotballklubben at den er i stand til å tiltrekke seg svært talentfulle, unge fotballspillere som har et enormt potensial. Jordan er veldigmoden for alderen. Han har respekt for andre og har sine prinsipper.Alt ved ham, både på og utenfor banen, er eksemplarisk, sierDalglish til Liverpool Echo.

- Han er ikke bare en talentfullfotballspiller, han er en veldig god person også. Han elskerfotball, og han er veldig takknemlig for hva Sunderland har gjort forham, legger Liverpool-manageren til.

- Du kjenner selvsagt tilunge spillere fra før. Vi har fulgt ham siden han kom inn påførstelaget til Sunderland.

- Vi må hente folk til dennefotballklubben som vil heve klubbens status og prestasjoner i forholdtil det vi har levert siden januar. Jeg tror Jordan tilhører denkategorien spillere som vil bidra til det. Folk vil kanskje påpekeat jeg allerede har spillere i troppen som har gjort det veldig bra.Selvsagt har de det, men etter neste sesong håper vi at folk sierdet samme om Jordan.