- Henderson trengte pause etter en lang sesong

Jordan Henderson kostet Liverpool £16M, men midtbanespilleren var svak i U21-EM. Kenny Dalglish vet at spilleren trengte hvile etter en lang sesong. Nå har han vært frisk på trening.

Kenny Dalglish sier at det er viktig å ta vare på alle spillerne. De er ulike og trenger forskjellig oppfølging. U21-landslagssjef Stuart Pearce har tidligere innrømmet at Jordan Henderson var langt nede fysisk i U21-EM. Midtbanespilleren slapp å spille privatlandskampen mot Israel U21 på mandag.
- Det er derfor Jordan ble gitt en god pause. Stuart jobber tett med ham, og har høye tanker om ham, sier Kenny Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Han hadde en lang sesong og det var litt press på når overgangen gikk igjennom. Men du ønsker å være sliten på slutten av sesongen. Hvis du ikke er sliten ved sesongslutt, er det noe galt med deg.

- Han har kommet tilbake og vært meget frisk på trening. Vi har absolutt ikke hatt noen problemer med ham. Vi skal håndtere ham som alle andre.

- Det er en spillertropp, men du må håndtere dem individuelt. De har alle ulike formnivåer og ulike behov for å komme i form. Alle vil bli tatt vare på i sin beste interesse. Det er ikke to av dem som er like.