- Igangsettingene til Reina er viktige

Kenny Dalglish hyller Jose Reina for keeperens kjappe og presise utspill. Manageren mener dette har blitt et farlig angrepsvåpen for Liverpool.

Den spanske målvakten var sentral da Liverpool fikk straffe og økte til 2-0 mot Newcastle. Det var keeperens fantastiske utspill mot Luis Suarez som gjorde at uruguayaneren kunne ta seg inn i straffefeltet, hvor han ble felt.

- Igangsettingene hans er et fantastisk våpen for oss. Han ser ting. Han er på hugget. Han skapte det andre målet mot Birmingham forrige uke, og han gjorde det igjen nå. Det er viktig at han er en så god pasningslegger. Dersom motstanderen presser oss høyt, kan han slå ballen langt, og dersom de legger seg dypt kan han spille den kort, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

Manageren har også rosende ord til Luis Suarez, etter at spissen gjorde sitt tredje mål for klubben mot Newcastle.

- Han liker rett og slett å spille fotball. Hans spillestil er flott å se på, og hans talent er fantastisk. Han er like glad når noen annen scorer, som når han selv scorer mål. Det er fantastisk for oss. Vi sa da han kom hit, at vi var glade for å ha ham i våre rekker, og at han ville bli viktig for oss. Det har han nå bevist.