- Ikke detaljerte diskusjoner

King Kenny avviser skriverier om at han skal ha blitt tilbud en 2-årig kontrakt, men selv forlangt fire år. Manageren med rosende ord om Jay Spearing. John Flanagan ikke langt unna debut.

- Det har gått greit. Det ville ha vært bedre med 30, men du kan ikke få alt du ønsker her i livet. Vi kommer bare til å arbeide videre.

Ordene tilhører Kenny Dalglish og var respons til pressen, da han etter kampen mot Sunderland ble gjort oppmerksom på at Liverpool har tatt 20 poeng i de 10 ligakampene han har ledet som midlertidig manager. Kenny hevdet samtidig at rapporter fra hans samtaler med eier John W. Henry var noe spekulative.

- Angående jobben, har jeg sett i avisene at jeg har bedt om fire år. Jeg vet ikke hvem jeg skal ha spurt det om.  Siden har jeg sett at jeg er blitt tilbudt to – jeg vet ikke hvem som har kommet med det.

- Det er ikke vært noen detaljerte diskusjoner angående neste sesong. Før noe blir sagt kan vi ikke finne opp ting å si. Det er ingen ting, og det er ikke noe problem for meg. Klubben er alltid det viktigste og det er ikke noe press på noen.

For øvrig hadde manageren rosende ord om Jay Spearing, som hadde en av sine beste kamper for Liverpool i Sunderland, og kunne fortelle at man også har andre unggutter på gang.

- Den vesle karen gjorde det virkelig bra da han spilte mot Everton i januar, til tross for å ha et tretthetsbrudd han ikke visste om, understreket Dalglish om Spearing. – Vi har derfor nødt til å gi ham en pause så han ikke risikerte å miste resten av sesongen.

- Jeg tror vi gjorde det rette da han spilte virkelig bra i dag. Han har spirit, han kan se en pasning og han er flink til å bryte. Han er kanskje ikke en meter og nitti, men han er likevel en bra fotballspiller og som presterte i dag.

- I tillegg kan du legge til Martin Kelly som også har gått gradene i klubben og en ung gutt som vi tok med oss i dag i John Flanagan, han er nære ved å bli involvert. Det står derfor ikke så verst til.