- Imponerende av Martin

Jamie Carragher og Lucas Leiva er imponert over Martin Skrtel, som var på banen i samfulle 90 minutter i samtlige ligakamper Liverpool spilte i den nylig avsluttede sesongen.

Deneneste andre utespilleren i Premier League som kan vise tiltilsvarende prestasjon denne sesongen er Evertons Leighton Baines.

-Dette er en fantastisk prestasjon av Martin. Det er veldig vanskeligå spille hver eneste kamp i moderne fotball, med storespillertropper og rotasjon på laget, slår visekaptein Carragherfast overfor Liverpool Echo.

- Intensiteten i spillet og allesmellene du får gjør det vanskelig å klare noe slikt, legger hantil.

- Jeg håpet at Leighton Baines skulle få en liten smellog måtte gå ut på søndag, slik at Martin hadde stått igjen someneste utespiller som klarte det. Men det er uansett en storprestasjon av ham, avslutter Carragher.

Scouseren er selv enav bare fire andre utespillere i Liverpool som har klart tilsvarendeprestasjon de siste ti årene. Carragher klarte det i 2004/05, oggjentok bedriften i 2008/09 sammen med Dirk Kuyt. Sami Hyypiä spiltesamtlige kamper i 2003/04 og John Arne Riise klarte det i 2001/02.

Lucas Leiva, som spilte i 33 av Liverpools 38ligakamper, er like imponert over Skrtels prestasjon som lagkameratCarragher.

- Martin har vært veldig god helt siden han komtil klubben, og formen hans denne sesongen har vært utmerket. Han erveldig sterk, og bidrar til at midtbanen kan stole på at vi har enveldig god midstopper.

- For en forsvarer er det vanskelig åspille alle kampene, da du lett pådrar deg gule kort ogsuspensjoner. Så det er en veldig imponerende prestasjon.

Deto foregående sesongene har vært preget av skader for Skrtel. Hanmistet to måneder etter å ha skadet leddbånd i kneet i 2008/09, menset brudd i foten førte til at slovaken mistet tre måneder avforrige sesong. Derfor var nok midtstopperen ekstra tilfreds med ågå skadefri gjennom hele 2010/11. I tillegg til samtlige ligkamperspilte Skrtel også 10 ganger i Europa League og en kamp i FA-cupen.