- Ingen eierkonflikt

En juridisk representant for Thomas Di Benedetto insisterer på at det ikke vil oppstå en interessekonflikt dersom både Liverpool og AS Roma kvalifiserer seg for samme e-cupturnering.

Thomas Di Benedetto leder et konsortium som har kommet til enighet om et oppkjøp av AS Roma, men Di Benedetto er også medeier i Liverpool FC gjennom aksjer i Fenway Sports Group. Di Benedettos juridiske rådgivere mener at det ikke blir en interessekonflikt dersom Liverpool og AS Roma havner i samme e-cupturnering, og tror således ikke laget som er lavest ranket (i dette tilfelle AS Roma) risikerer utestengelse.
- Paragraf 3 i UEFAs regler vil ikke tre i kraft i dette tilfellet. Det er ingen interessekonflikt i kjøpet av AS Roma, uttaler en av Di Benedettos juridiske rådgivere til det italienske nyhetsbyrået Ansa.

Ifølge UEFAs reglement står det: “Ingen individuell person eller enhet kan kontrollere eller påvirke mer enn en klubb som deltar i en UEFA klubbturnering”.

Dette er definert som “innehar majoriteten av aksjeholdernes stemmer” eller “å kunne ha en avgjørende innflytelse på beslutningsprosessen i en klubb”.