- Ingen tidsfrist på salg av navnerettighetene

Ian Ayre bekrefter at Liverpool nå har snevret inn antall potensielle stadionsponsorer, men klubben har ikke satt noen tidsfrist for når stadionsaken må være løst.

Liverpool vurderer om de skal bygge nytt stadion eller fornye dagens arena. Klubben jobber for å finne et selskap som vil kjøpe navnerettighetene til et nytt stadion. Det har tidligere vært hevdet at det kan komme en løsning angående navnerettighetene før jul, men Ian Ayre sier at Liverpool ikke har satt noen frist.
- Vi har vært i samtaler her og i andre deler av verden med en liten gruppe folk som vi har snevret inn til en målgruppe for navnerettighetene. Det er en klar katalysator for å bygge et nytt stadion. Økonomisk vil det ikke gå opp uten, sier Ian Ayre til The Guardian.

- Når kommer det en avgjørelse? Det vil vi bare få når vi har fått et svar på begge deler. Det er vanskelig å sette et tidsaspekt på det. Hvis du setter en tidsfrist på navnerettighetene, så begynner du å marginalisere avtalen. Vi er ikke desperate.

- Vi synes vi har en fantastisk mulighet som en av de største klubbene i verden. Jeg kan ikke huske noen fotballklubber på denne størrelsen med en slik internasjonal rekkevidde som noen gang har fått til en navnerettighetsavtale. Det er ganske unikt slik sett. Barcelona, Real Madrid og Manchester United har ikke det. Ingen innen fotball har gjort det på dette nivået. Det er et nytt område, og det vil ta det som trengs.