- Intet press på Carroll

Kenny Dalglish synes prislappen på ingen måte tynger Andy Carroll. Feil å sammenligne kjøpet av Carroll med signeringen av Shearer. Carroll bør definitivt være tilbake mot Fulham.

Kenny Dalglish vet hva det vil si å håndtere spisser med høye overgangssummer. Han hentet Peter Beardsley til Liverpool fra Newcastle for rekordbeløpet £1,9M i 1987. Fem år senere kjøpte han Alan Shearer til Blackburn fra Southampton  og satte igjen britisk overgangsrekord. Selv var han den dyreste spilleren i Storbritannia da han kom til Liverpool fra Celtic for £440000 i 1977. Slik sett er kanskje Kenny Dalglish den ideelle mentor for Andy Carroll. Spissen ble handlet inn for rekordsummen £35M i januar.
- Det er ikke noe press på Andy innad i klubben. Han har bare vært her siden januar. Jeg tror ikke det er noe press på Andy i det hele tatt, sier Kenny Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Prisen utgjør ingen forskjell. Han må bare gjøre det han er best til, noe som er å spille fotball. Jeg synes han har gjort det. Jeg tror ikke han er så bekymret for hva prisen var.

- Han er vår nummer ni, og det taler for seg selv. Når du bruker så mye penger, viser det tiltro til ham. Vi har fullstendig tro på Andy.

Kenny Dalglish synes det er feil å sammenligne Alan Shearers overgang til Blackburn med Andy Carrolls til Liverpool. Shearer kom til Lancashire-klubben for £3,5M og hjalp dem til ligamesterskapet i 1995.
- Det er vidt forskjellige omstendigheter. Alan kom til en klubb som forsøkte å utvikle seg, mens denne klubben allerede er meget godt etablert.

- Jeg synes ikke du kan sammenligne de to signeringene på noen måte. Andy til Liverpool er ikke sammenlignbar med Shearer til Blackburn.

- Vi hadde akkurat rykket opp, så jeg tror ikke det er relevant å sammenligne de to bortsett fra at begge kommer fra Newcastle. Det er alt.

- Er det noe sammenlignbart i spillet deres? Bare viljen til å bli suksessfull, men det er ikke eksklusivt for Andy og Alan.

- Du håper at alle du henter inn har det og kommer til å løfte fotballklubben. De er to geordiere med nummer ni som jeg begge har hentet selv, men de har totalt forskjellig karakter og er ulike fotballspillere.

Andy Carroll er for tiden ute med en kneskade, og det er usikkert om spilleren blir klar til møtet med Newcastle. Sannsynligvis får vi ikke se det beste av 22-åringen før neste sesong.
- Hvis det er tilfelle, så har vi mye å se frem til. Jeg vil likevel ikke avskrive Andy denne sesongen.

- Vi er henrykt over hvordan rehabiliteringen hans har gått og hvordan han har prestert i kampene.  Uheldigvis pådro han seg en skade mot Arsenal etter å ha scoret to mål mot Manchester city. Vi må bare vente og se om han bli klar til søndag.

- Hvis han ikke rekker Newcastle-kampen, vil han bli klar til neste kamp. Det er fortsatt en del å gjøre denne sesongen før vi begynner å konsentrere oss om neste sesong.