- Jay fortjente ny kontrakt

Kenny Dalglish mener at ny kontrakt til Jay Spearing er den perfekte belønning for midtbanespillerens utmerkede form. 22-åringen har spilt seg til plass på laget gjennom sine prestasjoner.

Jay Spearing har vært i startoppstillingen i de seks seneste Premier League-kampene. Tidligere i dag signerte han en ny langtidsavtale med Liverpool.
- Det er en flott nyhet for oss, flott for Jay og alle det angår, uttalte Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Han har startet de seneste kampene for oss, så det er fremgang i seg selv ettersom han aldri var i startelleveren hvis det ikke var skader eller suspensjoner. Men han er på laget nå, og han er der på prestasjoner. Jeg synes det er fremgang.

- Han har opplagt kommet opp på et høyere nivå enn han var på tidligere. Vi er henrykt over det han har gjort. Han er en flott ressurs for oss.

Dalglish fikk spørsmål om Spearings nye kontrakt er en indikasjon på hvordan spillerne har prestert de seneste ukene.
- Jeg har lagt merke til at spillerne har vært meget entusiastiske på trening og med måten de har jobbet på, og de har fått sin belønning på banen.

- Jeg tror det er et resultat av arbeidet Jay har lagt ned, ikke bare for å få en kamp, men også en kontraktsforlengelse.

- Vi har ikke blitt skuffet over innstillingen til en eneste spiller etter at vi tok over. Dere kunne se det i går. Noen av dem spilte for reservelaget, og de viste en flott innstilling til kampen. Vi viste total oppofrelse og fikk også mye ut av det. Det vil overhodet ikke gjøre oss noen skade, og det vil heller ikke gjøre spillerne noen skade.

Det har vært en lang vei fra juniorlaget til førstelaget for Jay Spearing. Dalglish fikk spørsmål om Liverpool vil nyte godt av at Jay Spearing nå har tro på at kan lykkes på Anfield.
- Ulike folk har forskjellige idealer. Forskjellige folk kommer med sine vurderinger til ulike tider. Vi er kanskje bare heldige som har vært tålmodige.

- Jay har fortjent de kampene han har fått. Han har spilt fantastisk i de kampene. Han og Lucas har gjort det meget godt sentralt på midtbanen

- Hvis noen ønsker å se på Jay som en lokal gutt som har gjort det bra, så er han et eksempel å etterfølge.

- Jay så nok på Carra og tenkte det samme, og Steven kommer også inn i den kategorien.

- Vi har sagt det før. Lokale spillere er viktige, men deres ferdigheter er viktigere. De spillerne jeg har nevnt, kvalifiserer på alle punkter.

- Å ha tro på egne evner hjelper dem (unge spillere) også. Hvis de er gode nok, vil de få muligheter. Jay har opplagt bevist at han er god nok.