- Jeg blir klar til Birmingham-kampen

Jamie Carragher insisterer på at han blir spilleklar til Birmingham-kampen kommende lørdag, trass i at han lå bevisstløs på Emirates-gresset i fem minutter i går ettermiddag.

- Jeg husker ikke så mye av det som skjedde. Jeg tror jeg fikk en smell i kjeven, men det går bra nå. Ingen har sagt at jeg må ta det med ro, så jeg tror ikke det blir noe problem med tanke på helgens kamp, uttaler midtstopperen til Liverpool Echo.

Scouseren mener at gårsdagens kamp mot Arsenal var et godt bevis på hvor sterkt samholdet er i Liverpools lag akkurat nå.

- Samholdet i spillergruppen har vært meget sterkt etter at Kenny tok managerjobben, og det kunne man se i denne kampen. Med alle skadene vi har, og byttene vi måtte foreta, var det et flott resultat vi oppnådde i går. Det lover vel for resten av sesongen.

- Både supporterne og alle andre står sammen nå, og når man har et slikt samhold begynner ting å gå din vei. Slik som det sene straffesparket vi fikk i går. Jeg tror ikke vi hadde fått det om ikke lagånden hadde vært så sterk og vi ikke hadde et brennende ønske om å unngå tap, legger han til.

- Det er bare å studere laget vi stilte med, og se hvor unge spillerne er. De holdt koken, og supporterne elsker å se slike forestillinger som dette. Det er en god følelse i klubben nå, som bare har blitt styrket i de to siste kampene. Forhåpentligvis fortsetter det slik.

Tenåringene Jack Robinson og John Flanagan imponerte Carra stort i går.

- De var strålende. Det er helt utrolig egenltig, når man tenker på hvor unge disse to er.

- Er det noe som det ser ut som disse unge guttene har, så er det karakterstyrke i massevis. Det er noe du trenger om du skal spille for Liverpool, uansett hvor god spiller du måtte være. Alle vil ha sine opp- og nedturer. Du trenger karakterstyrke om du skal få en lang karriere i Liverpool. Det er noe fansen krever.

- Jack spilte utrolig godt. Han kom inn mot Theo Walcott. En jobb jeg ikke misunner ham. De to sidebackene tråkket til. De er modige og de tok tak i kampen. Måten de spilte på sier litt om jobben som folk har gjort nede på akademiet, og manageren skal også ha honnør for å gi dem sjansen. De er to gode spillere. Det er ikke bare innsatsen som er bra, de kan spille også.

- Jay Spearing på midtbanen var også strålende. Han var fantastisk mot Manchester City, og gjentok bedriften mot Arsenal.

Liverpool er nå bare fire poeng bak Tottenham i kampen om en plass i Europa League, men Spurs har spilt to kamper mindre.

- Vi må bare konsentrere oss om oss selv, og hva vi kan gjøre. Vi har to hjemmekamper nå, og ønsker å holde koken helt til sesongslutt. Så får vi se hvor mange poeng vi plukker, og hvor det tar oss, avslutter Carragher.