- Jeg er en av de best trente

Kuyt sier han er en av de beste trente spillerne, selv i en alder av 31 år. Han håper fortsatt han har flere år igjen i LFC. Glad for sterkere konkurranse om plassene. Det er et tegn på at laget blir bedre.

Dirk Kuyt spilte sin 250. kamp for Liverpool mot Norwich forrige helg. Han har et snitt på 48 kamper per sesong siden 2006. I en alder av 31 år viser kondisjonen ingen tegn til å være nedadgående.
- Kondisjonsmessig er jeg en av de sterkeste spillerne, selv i en alder av 31 år. Raul Meireles var også god i kondisjonstestene. For å være ærlig er alle spillerne gode i formprøvene. Laget er i veldig god stand, sier Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- I fotball vet man aldri, men for tiden føler jeg meg i i god form. Fysisk er jeg kanskje sterkere enn noen gang. Forhåpentligvis har jeg mange år igjen. Fotball er en av de beste tingene du kan gjøre.

- Hva jeg kommer til å gjøre etter at jeg legger opp, vil jeg ikke tenke på ennå. Jeg trives med fotballen. Siden jeg var ung gutt, var fotball alt for meg. Jeg kan ikke forestille meg hva jeg kommer til å gjøre etter fotballkarrieren. Forhåpentligvis vil jeg fortsatt bli involvert i fotball.

Dirk Kuyt ble hentet fra Feyenoord av Rafael Benítez i 2006. Hans nåværende kontrakt utløper sommeren 2013.
- Jeg er inne i min sjette sesong i klubben. Å ha spilt 250 kamper er noe jeg virkelig liker. Forhåpentligvis blir det mange flere. Det har alltid vært min intensjon å bli værende lenge. Jeg er ikke en slik spiller som liker å flytte på meg i løpet av et par år. Jeg er lykkelig, min familie er lykkelig, Liverpool er en flott klubb og jeg er veldig glad for å være her. Etter at jeg først signerte, har jeg signert ytterligere to kontrakter. Forhåpentligvis kommer jeg til å bli her så lenge som mulig.

Forrige sommer jaktet Liverpool nye eiere, mens Roy Hodgson ble ansatt som manager. Det ble en meget turbulent høstsesong for Anfield-klubben .
- Det var en tøff periode for alle. Tøft for manageren, tøft for assistentmanageren og tøft for oss alle, fordi ting ikke gikk slik vi ønsket. Vi jobbet meget hardt for å forandre ting, men det fungerte ikke for oss.

- Men det ligger bak oss nå. Roy Hodgson har gjort en flott jobb i West Bromwich, og han gjør det veldig bra. Og i Liverpool FC har spillerne forbedret seg. Forhåpentligvis kommer alle til å gjøre det bra, bortsett fra herr Hodgson på lørdag!

- De nye eierne har gjort det meget bra. De har forsøkt å snu ting, og steg for steg ser dere at klubben beveger seg fremover. Dere kan se det på resultatene på banen, men også når dere kommer til Melwood og ser menneskene som er der nå.  Det blir bedre og bedre. Forhåpentligvis kommer vi snart tilbake der vi ønsker å være - på toppen.

Liverpool har hentet inn mange spillere siden januar.
- Da jeg kom til Liverpool var det som dette, med en stor spillerstall og mange gode spillere. Jeg husker at da jeg kom, hadde jeg konkurranse fra Craig Bellamy, Peter Crouch og Robbie Fowler. Det er slik det bør være.

- Det er stor konkurranse, men det gjør laget sterkere. Den gode holdningen i klubben er at hver spiller ønsker å spille hver kamp. Det er meget skuffende når du ikke spiller, men du vet at laget blir sterkere og sterkere.

- Hvis du spiller i England, trenger du bredde. Det er det vi har, vi har mer enn elleve spillere, det er konkurranse på trening og når spillere er skadet, slitne eller suspendert, har vi mulighet til å sette inn andre kvalitetsspillere.

Dirk Kuyt var Liverpools toppscorer med 15 nettkjenninger forrige sesong. Fem av dem kom fra straffemerket.  Han sto dermed med åtte straffetreff av åtte mulige, men bommet på Goodison Park tidligere denne sesongen.
- Hvis du tar straffer, er det bare to måter det kan gå – misse eller score. Det var flott å ha scoret på hvert straffespark så langt, og jeg ble meget skuffet over å misse, spesielt mot Everton. Når neste mulighet kommer, vil jeg ikke nøle. Jeg kommer til å ta ytterligere en.

- Alle vet at Stevie er tilbake, og han var straffetakeren før jeg begynte å ta dem. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, men jeg tror at Stevie vil tre frem når han er på banen. Etter min mening er han en av de beste straffetakerne jeg noen gang har sett.

Liverpool er ubeseiret på seks kamper før møtet med Stoke.
- Jeg synes vi spiller veldig bra. På onsdag og forrige helg fortjente vi å score flere mål enn det vi gjorde. Men vi spilte meget bra, og det er hovedsaken. Så lenge vi skaper sjanser, kan vi score mål. Hvis vi var mer kliniske, vil det gjøre ting litt lettere. Måten vi trener på, vi jobber meget hardt. Treningsøktene har vært fremragende. Noen ganger trenger du litt flaks. Hvis dere så kampen på onsdag, var det enda en god kamp for oss. Vi skapte mange sjanser. Jeg tror det var nesten ti store muligheter. Vi scoret bare to mål, men dere kunne se etter at Luis scoret et flott mål, så fikk han enda ett. Forhåpentligvis ga det en målsetting for hver enkelt av oss.