- Jeg er veldig stolt

Luis Suarez er veldig stolt over å være Liverpools nummer 7, og omtaler det som et privilegium. Håper å være blant topp 10 i Ballon d'Or-kåringen.

Det nærmer seg et år siden Luis Suarez kom til Liverpool for en overgangssum på £22,8 millioner. Ingen er i tvil om at uruguayaneren har forsvart prislappen, og spilleren selv er veldig stolt over å spille for klubben, og for den legendariske syverdrakta.

- Jeg er veldig stolt, og når jeg tenker på spillerne som har brukt den før meg, som Kenny Dalglish og Kevin Keegan, som er legender i klubben. Når jeg går ut på gresset er jeg klar over hvilket privilegium det er å få bruke det draktnummeret, sier han i et intervju med France Football.

Det å få spille for Liverpool omtaler han som en drøm som har gått i oppfyllelse.

- Da jeg var yngre og spilte PlayStation, så valgte jeg alltid Liverpool. Jeg har aldri sagt det før, men de var allerede mitt lag på den tiden.

- Det var rart, fordi på den tiden spilte jeg på skjermen med Steven Gerrard og Fernando Torres, som var i klubben da jeg kom. For meg var det som en drøm kom i oppfyllelse.

- Hovedforskjellen mellom Ajax og Liverpool er ligaene. Premier League er veldig intens og fysisk, og i England finnes det aldri enkle kamper.

Luis Suarez er blant de 23 spillerne som er nominert til årets prestisjefylte FIFA Ballon d'Or-pris.

- Dersom jeg kommer blant de ti beste vil det i seg selv være stort, avslutter 24-åringen.