- Jeg føler meg i god form

Daniel Agger har fått en god start på 2011/12-sesongen, og uttaler til Liverpools offisielle nettside at han føler seg i god form.

Dansken har startet samtlige fire ligakamper så langt, og har vært et av Liverpools sterkeste kort i den bakre fireren.

- Det faktum at jeg fikk gjennomført en hel preseason har hjulpet meg mye. Jeg føler meg mye sterkere enn før, og mye bedre. Men jeg har forhåpentligvis fortsatt mer å gå på, uttaler Agger.

- Jeg føler i alle fall at jeg har mer å gi, så forhåpentligvis kan jeg fortsette å spille kamper, noe som vil hjelpe meg til å forbedre meg ytterligere. Formmessig er jeg fornøyd akkurat nå, men du vil bli sterkere, raskere og bedre ettersom sesongen skrider frem og du får spilt flere og flere kamper.

- Det er vanskelig å sammenligne denne sesongen med tidligere sesonger, så det er vanskelig å si om jeg er i mitt livs form eller ei. Men jeg føler meg i veldig god form nå, og jeg føler meg komfortabel. Men som sagt tror jeg at jeg har mer på lager, så det er hva jeg jobber mot å få vist frem.

Selv om han har startet alle ligakampene så langt, er dansken full klar over at han ikke har råd til å ta foten av gasspedalen. I kulissene venter nemlig nyinnkjøpte Sebastian Coates tålmodig på sin sjanse.

- Jeg har ikke sett ham spille så mye ennå, men han er en stor, sterk kar, som jeg håper vil passe inn i Premier League. Jeg har vært her i snart seks år, og hvert år er det nye spillere som kommer inn og spillere som forlater klubben. Det er normalt i en stor klubb som Liverpool at spillere hentes inn for å gi konkurranse om plassene på laget. Alt blir forandret hvert eneste år. Det er bare sunt med den konkurransen vi har her nå. Det er bra for klubben, og det er bra for spillerne.

Agger er, som sine lagkamerater, svært skuffet over helgens tap mot Stoke.

- Det var selvsagt skuffende, for vi ønsket å få mer ut av kampen. Det var en av de dagene da ingenting gikk vår vei. Vi får bare stå på videre, jobbe hardt og fokusere på neste kamp.

- Det spiller ingen rolle hvordan du har spilt. Du blir alltid nedstemt når du taper. Jeg vil alltid være skuffet etter et tap. Slik er det for de andre spillerne også. Det var veldig skuffende.

- Vi liker ikke å tape kamper som dette. Vi trenger poengene, da vi må plukke så mange poeng som mulig. Dette var en kamp hvor vi kunne ha tatt alle tre poengene.

- Vi må gi honnør til Stoke. De fikk det slik de ønsket, og spilte slik de ønsket. Slik de normalt gjør. Så honnør til dem er på sin plass, for de vant kampen og vi tapte.