- Jeg føler meg litt støl

Steven Gerrard sier at han er litt stiv og støl etter sin første hele kamp siden 6.mars, men bedyrer at han ikke kjenner noe til lyskeskaden lenger.

Liverpool-kapteinen hadde før gårsdagens kamp mot Manchester United tre innhopp fra benken og til sammen litt under en time med spilletid etter skaden som holdt ham utenfor i over et halvt år. Gerrard er glad for at han nå er i siget igjen, men innrømmer at det er et stykke frem til toppformen ennå.

- Jeg er stiv og sliten, men det var som forventet. Fysioterapeutene og den medisinske staben fortalte meg at det ville være slik, sa Gerrard til Liverpoolfc.tv etter kampslutt i går.

- Nå må jeg stå på videre, for å komme i toppform igjen. Jeg må nok ha to eller tre hele kamper til før jeg er der jeg skal være. Men jeg er glad for at lysken ser ut til å tåle belastningen, og jeg er fornøyd med hvordan kroppen føles etter mine første 90 minutter. Meget godt fornøyd, fortsatte han.

Gerrard markerte sin første kamp fra start siden mars med å score Liverpools mål, noe han selvsagt var fornøyd med.

- Det var en god følelse å se ballen gå inn. De siste seks månedene har vært virkelig frustrerende. Jeg liker ikke å se kamper fra tribunen, slik jeg har gjort. Jeg liker å være ute på banen, hvor jeg kan påvirke kampene.

- Det å få spille mot United, og igjen oppleve følelsen det det gir deg når du møter din argeste rival, var noe jeg satte stor pris på.

Gerrard mener Liverpool kan ta med seg mye positivt fra gårsdagens kamp, selv om det bare ble 1-1 mot erkerivalen.

- Det ble nesten en perfekt første kamp fra start. Vi ledet jo mot Manchester United med ti minutter igjen å spille. Guttene er litt skuffet over at vi ikke klarte å beholde ledelsen og ta alle tre poengene. Men United er et veldig godt lag, og veldig farlige, så vi er fornøyd med poenget. Det er ett poeng tjent heller enn to tapt.

- Jeg synes første omgang var veldig tam. Det virket som begge lag var spente og litt nervøse, og kanskje hadde litt for stor respekt for hverandre. Basert på sjansene vi skapte i annen omgang er vi skuffet over at vi ikke tok alle tre poengene. Vi skal imidlertid ha honnør for sjansene vi skapte. Det viser hvor langt vi har kommet.

- Det er helt klart positive ting å ta med seg fra denne kampen. Vi er fornøyd med spillet. Vi kunne fort ha vunnet denne kampen 2-1 eller til og med 3-1. Vi hadde flere sjanser, blant annet ved Luis og Dirk, og i tillegg leverte deres keeper en redning i verdensklasse på Jordans forsøk. Vi spilte meget bra, og gjorde nok til å kunne vinne kampen.