- Jeg følte meg aldri ønsket i Liverpool

Roy Hodgson mener Liverpool-fansen aldri ga ham noen reell sjanse, fordi de ønsket Kenny Dalglish som arvtaker etter Rafael Benitez.

- Folkene som ansatte meg ble ikke så lenge i klubben. De nye eierne havnet i en vanskelig situasjon, fordi vi ikke vant nok kamper. Supporterne gjorde det klart at de ønsket at jeg fikk sparken, og de ville ha noen annen inn. Jeg kan ikke si jeg følte meg ønsket i Liverpool ett eneste minutt, og det vet alle, uttaler Hodgson til Mirror dagen før han skal møte sin forrige arbeidsgiver som manager for West Bromwich.

- Det er ingen hemmelighet at svært mange så på meg som manageren de ikke ønsket seg i Liverpool. De ønsket en annen, og det gjør livet vanskeligere. Dessverre var jeg så uheldig å havne i en klubb der fansen gjorde det klart ganske tidlig at de ønsket seg manageren de har nå, legger han til.

- Kenny og jeg har aldri vært spesielt nære venner. Jeg kjenner ham ikke så godt egentlig, men jeg bærer ikke nag til ham. Jeg er glad han ble min arvtaker, og jeg er glad jeg er i jobben jeg er i.