- Jeg gir aldri opp

Luis Suarez forteller om sin filosofi i alltid å kjempe til siste slutt, uansett situasjon. Spissen overrasket over hvor fort han har etablert seg hos de røde fra Anfield.

- Tidlig i min karriere som fotballspiller lærte jeg at en aldri skal gi opp,forklarer den nye yndlingen på The Kop til LFC Weekly. – Du gir aldri opp enball, du kjemper for alt, og ikke for et minutt henger du med hodet. Du prøverhelt til siste sekund.

- Hvis du føler at det er en dag hvor teknikken eller pasningene ikke sitter,da betyr det bare at du må prøve enda litt hardere. Du må presse dinemotspillere og få inn taklinger. Jeg tror det er viktig å ha en slikinnstilling.

- Det er bra at jeg helt fra begynnelsen har greid å skape et godt inntrykk hosfansen. Jeg tror at når du kommer til en ny klubb vil alle se på deg, væreavventende, og tenke: “Han kommer hit for å tjene mer penger, hvilket inntrykkvil han gi?” Det var følelsen da jeg kom til klubben.

- Jeg har imidlertid bare prøvd å komme i gang med det jeg skal gjøre, vise hvajeg er i stand til og at jeg er her for å spille for klubben og arbeide hardt.Jeg har alltid trodd på at det å arbeide hardt vil hjelpe deg til å få fansenpå din side, men det er hyggelig å se at det er blitt en realitet.

- Jeg synes jeg har etablert meg bra, noe som er veldig, veldig viktig. Åetablere seg på et nytt lag ville alltid være det viktigste i forhold til enovergang.

- Jeg mener jeg har gjort det og det har skjedd hurtigere enn jeg trodde detville gjøre. Det er vanskelig når du første gangen kommer til en ny klubb dadet er mye som er nytt og som du må forholde deg til, men det har ivirkeligheten gått bra helt fra første kampen av.

- Jeg trives veldig, veldig bra her.