- Jeg gir ikke opp LFC

Christian Poulsen er overbevist om at Liverpool vil oppnå store ting under Kenny Dalglish, og det håper dansken å få være med på.

Poulsenspilte 21 kamper i sin debutsesong for Liverpool, og ser nå frem tilen ny sesong på Anfield trass i rykter om at andre klubber viserinteresse for hans tjenester.

- Jeg er ferdig med en skikkeliglang sesong. Jeg kom til Liverpool i august, og mye har skjedd iløpet av sesongen. Vi har fått nye eiere, og skiftet ut manageren.Stemningen i garderoben har vært veldig god hele tiden, selv om dethar vært store forandringer. Men stemningen er alltid bedre når duvinner kamper. Det er normalt i fotball, uttaler dansken tilLiverpoolfc.tv.

- I annen halvdel av sesongen fant vi rytmensom lag, og jeg ser frem til å se hvordan Liverpool vil spille nestesesong, for det har vært mye som har skjedd det siste året. Dersomvi kan få en mer stabil sesong, blir det interessant å se hvilkenplassering vi kan få, legger han til.

- Jeg er sikker på atKenny er riktig mann til å lede Liverpool til suksess i fremtiden,for i løpet av den korte tiden han har vært her, har vi kun bevegetoss i en retning. Jeg håper det vil fortsette slik i fremtidenogså.

- Selvsagt ønsker jeg å spille litt mer. Det er mitthåp for fremtiden.

Poulsens siste opptreden for førstelagetkom i Europa League-kampen mot Braga i mars. Likevel ønsker han åbli i klubben, og forsøke å spille seg inn på laget til KennyDalglish.

- Å komme til Liverpool og spille på Anfield harvært skikkelig bra for meg, men jeg håper på at det vil kommestørre øyeblikk i fremtiden, og at jeg vil være i stand til åsnakke om det når neste sesong er over.

- Jeg håper jeg kannærme meg startelleveren. Jeg har trent hardt på Melwood i et forsøk på å spille meg tilbake på laget, og det er mitt mål forfremtiden.