- Jeg håper å få spilletid

Jose Reina håper å få spilletid når Spania møter England på Wembley kommende lørdag.

- Det finnes ikke noe slikt som en «vennskapskamp» i våre dager. Når du spiller for landslaget ønsker du alltid å vinne. For de av oss som spiller i England til daglig, er denne kampen på Wembley en meget spesiell kamp, uttaler Anfield-klubbens keeper til Liverpool Daily Post.

- Jeg håper å få spille deler av kampen. Landslaget består av 23 spillere som er veldig viktige for klubbene sine, men bare 11 får spille fra start. Vi må ta vare på muligheten når vi får sjansen til å starte en kamp.

- For meg er det en stor fornøyelse å være involvert med landslaget. Vi er europamestere og verdensmestere. Å vinne VM med landet sitt var en drøm som gikk i oppfyllelse, og noe som er målet for alle fotballspillere.

- Det hjelper deg å bli en bedre spiller når du spiller i utlandet. Laget består av en generasjon spillere på samme alder. Disse spillerne vet hvordan de skal vinne, fordi de allerede har vunnet mye med klubbene sine. Ikke alle kan spille slik vi gjør, for det er ikke alle forunt å ha den kvaliteten på spillerne som vi har.